test

Učitaje prijašnje vijesti
uz degustaciju vina

Nastavlja se promocija na američkom tržištu

U sklopu degustacije i promocije vina Dubrovačko-neretvanske županije na američkom tržištu, a koja je sinoć uživo emitirana iz Dubrovnika, gostovali su i dubrovački gradonačelnik Mato Franković te direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika Ana Hrnić.
veza s new yorkom

VAŽAN ISKORAK! Dubrovnik će ponovno biti povezan sa Sjedinjenim Američkim Državama

Dubrovnik će preko Zračne luke  Dubrovnik ponovno biti izravno povezan sa Sjedinjenim Američkim Državama, javili su danas iz Zračne luke Dubrovnik,
Do 23. travnja

PRIJAVITE SE Otvoren poziv za građane za sudjelovanje na radionicama Dubrovnik Digital Nomad-In-Residence

Do 23. travnja otvoren je poziv za lokalne stanovnike koji žele sudjelovati na četiri radionice u sklopu projekta ''Dubrovnik Digital Nomad-In-Residence (DN-I-R)''. Riječ je o zajedničkom projektu Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika, u suradnji s Total Croatia News i Saltwater Nomads, u sklopu kojeg će deset digitalnih nomada boraviti mjesec dana u Dubrovniku.
policija

VOZIO TERETNO VOZILO PIJAN Napuhao 1,26 promila u Lozici, platit će globu i izgubit će vozačku

Najveća koncentracija alkohola od 1,26 g/kg izmjerena je u večernjim satima, 15. travnja, 45-godišnjaku koji je s teretnim vozilom splitskih registarskih oznaka u Lozici, na kolniku nerazvrstane ceste isključen iz prometa te mu je izdan prekršajni nalog u iznosu od pet tisuća kuna
marko moretti

DUBROVAČKI DOKTOR ČLAN HELIKOPTERSKE SLUŽBE 'Brzo se prilagodite, posebno ako ste navikli na barku'

Dubrovački liječnik Marko Moretti član je tima Hitne helikopterske službe, koja odsad počinje s cjelogodišnjim radom u području Dubrovačko-neretvanske županije.
infrastruktura

GRADONAČELNIK PRIMIO GRAĐANE Već sutra počinju radovi na parkiralištu u Tupovom naselju

Nakon izrade projektne dokumentacije, a na osnovu projekta koji predviđa 23 parking mjesta na čestici 188/1, gradonačelnik Mato Franković predstavnicima stanara Tupovog naselja predstavio je navedeni projekt koji bi bio prva faza rješavanja parking mjesta u ovom naselju.
Direktorica Vrtlara

INTERVJU ALMA MAJSTOROVIĆ 'Institucije su sporo reagirale u slučaju palmine pipe, ali nažalost često je to tako u javnom sektoru'

Direktorici Vrtlara Almi Majstorović uskoro istječe mandat. To je povod da se osvrnemo na proteklo razdoblje poslovanja ove gradske firme
grad

OVDJE SU SE NEKOĆ PRAVILE ČUVENE SVIJEĆE Kuća u vrtu Franjevačkog samostana poprima završni izgled (FOTO/VIDEO)

Rekonstruiran je krov na kući koja se nalazi u vrtu Franjevačkog samostana Male braće u povijesnoj jezgri, a ostali radovi na kući odlično napreduju te ona poprima svoj završni izgled.
u šetnji

PROLJEĆE U GRADU Zavirite kako je danas bilo na Stradunu (FOTOGALERIJA)

Sunčan dan izmamio je Dubrovčane, ali i ponešto stranaca na ulice.
POPUSTILE MJERE U DUBROVNIKU

Dubrovčani jedva dočekali otvaranje kafića, ugostitelji tvrde – ovo je mučenje, samo šminka

Brojni Dubrovčani s nestrpljenjem su dočekali popuštanje mjera u dijelu Dubrovačko-neretvanske županije koje se odnose na otvaranje taraca kafića i restorana. Dosad su to mogli samo uz popularnu 'kavu za van', no sada stanovnici područja od Janjine do Konavala, uključujući i Dubrovnik, mogu uživati u svojim omiljenim napitcima i jelima na taracama ugostiteljskih objekata. U razgovoru s ugostiteljima čini se kako zarada i nije posebno zadivljujuća, ali svakako je psihološki korak naprijed koji podsjeća na 'staro normalno', kad su se ljudi družili i kretali bez ograničenja i bojazni. 
kandidat za gradonačelnika

I Vićan počeo prikupljati potpise, ali u svom stilu

Jučer je i DDS počeo s prikupljanjem potpisa o čemu su obavijestili na svojoj Facebook stranici.
automobilistički as

Niko Pulić i njegova supruga teško oboljeli od Covida: 'Upala pluća je teška, tata je umoran i to sve predugo traje'

Koronavirus prikovao je za krevet dubrovačke bolnice Niku Pulića i njegovu suprugu Vikicu gdje primaju kisik i bore se za svaki udah zbog teške obostrane upale pluća.
njih deset

Upoznajte digitalne nomade koji stižu u Grad! (FOTO)

Krajem idućeg tjedna u Dubrovnik stiže deset digitalnih nomada, izabranih na natječaju održanom u ožujku ove godine između 115 prijavljenih kandidata. Za svog jednomjesečnog boravka istražit će destinaciju i svojim iskustvom pomoći doprinijeti stvaranju boljeg ozračja za buduće nomade koji će za svoje mjesto rada odabrati Dubrovnik te ujedno doprinijeti globalnoj promociji.
Učitaj još vijesti