Učitaje prijašnje vijesti
REAKCIJA

KUSALIĆ NEUGODNO IZNENAĐEN 'Ispunili smo sve obaveze, ova odluka će utjecati na arbitražu'

"Doista smo neugodno iznenađeni informacijom o jednostranoj odluci Gradskog vijeća Grada Dubrovnik o prihvaćanju prijedloga Odluke o raskidu ugovora o koncesiji za tvrđavu Imperial, a o čemu nismo bili prethodno obaviješteni." - piše u priopćenju za novinare prokuirst Razovj golfa Ivan Kusalić.
PRIOPĆENJE

ĐURO CAPOR O RASKIDU UGOVORA 'Projekt će biti obustavljen kad netko od glavnih aktera odustane, a to nećemo biti mi'

"Sinoć je na Gradskom vijeću koncesijski ugovor nad tvrđavom Imperijal konačno raskinut, u prvom redu zahvaljujući petogodišnjoj upornosti vijećnika Srđ je Grad, kao i suprotstavljanju udruga civilnog društva okupljenih u Inicijativu Srđ je naš koruptivnom golfskom projektu na Srđu. Gradsko vijeće Grada Dubrovnika potvrdilo je raskid ugovora nakon sedam godina pogodovanja i služenja interesu mešetara zemljištem na Srđu. Svi argumenti protiv  raskida ugovora kojima je HDZ godinama obmanjivao javnost, zaboravljeni su mjesec dana prije izbora,  kada se treba malo dodvoriti biračima i skrenuti pažnja s korupcijskih afera." - piše u priopćenju koordinator inicijative Srđ je naš Đuro Capor.
tvrđava imperijal

'Vraćeno je značenje sve-hrvatskog simbola herojstva i pobjede u Domovinskom ratu!'

Nakon što je na sjednici Gradskog vijeća Grada Dubrovnika jučer raskinut ugovor o koncesiji za tvrđavu Imperijal između Grada Dubrovnika i Razvoj golfa, oglasili su se i iz Muzeja Domovinskog rata Dubrovnik.
TJEDNIK

BESPLATNO PREUZMITE U TRAFIKAMA I BUTIGAMA Evo što možete pročitati u novom broju Dubrovačkog dnevnika Petkom

Besplatni tjednik Dubrovački dnevnik Petkom i danas možete imati besplatno.
REAKCIJE

Vlahušić o raskidu ugovora s Razvoj golfom: Sad tu ostaju tri nepoznanice

Točka pod nazivom 'Utvrđivanje raskida ugovora o koncesiji za tvrđavu Imperijal između Grada Dubrovnika i Razvoj golfa' nakon pet godina inzistiranja KLGB Srđ je Grad napokon je uvrštena u dnevni red sjednice Gradskog vijeća, a potom i jednoglasno usvojena.  
RASKINUT UGOVOR S 'GOLFOM'

'IMPERIJAL' OPET U RUKAMA GRADA! Selmani objasnio zašto je ovo ključni momenat

Točka pod nazivom 'Utvrđivanje raskida ugovora o koncesiji za tvrđavu Imperijal između Grada Dubrovnika i Razvoj golfa' nakon pet godina inzistiranja KLGB Srđ je Grad napokon je uvrštena u dnevni red sjednice Gradskog vijeća, a potom i jednoglasno usvojena. 
KORONA

JOŠ JEDNA OSOBA OZDRAVILA Od danas više nema osoba u samoizolaciji

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom. 
OBNOVA

KAD ĆE BELVEDER? Franković: Ne želimo projekt kočiti, ali pazimo na javni interes!

"O Belvedereu nitko ne vodi računa. Što koči projekt? Koju poruku šaljemo investitoru? Mislim da smo odgovorni što je nakon trideset godina ruševina u istom stnaju kao prije." - pitanje je koje je vijećnik DUSTRA-e Rikard Rossetti postavio gradonačelniku Matu Frankoviću na sjednici Gradskog vijeća.
USKORO

GRADSKO VIJEĆE Franković najavio skore izmjene GUP-a

Gradonačelnik Mato Franković na sjednici Gradskog vijeća vrlo oštro je danas gvorio o Generalnom urbanističkom planu i to na pitanje vijećnika Mara Kristića.
VIJEĆE

FRANKOVIĆ O AUTOBUSIMA 'Da smo prihvatili poljske autobuse, plaćali bi penale!'

Gradonačelnik Mato Franković rekao je na sjednici Gradskog vijeća kako bi Libertas i Grad Dubrovnik plaćali penale da su prihvačeni autobusi poljske tvrtke Solaris.
REAKCIJA

FRANKOVIĆ STANARIMA SOLINSKE 'Najglasniji oko negodovanja je gospodin Butući, a on je osnivač tvrtke koja provodi izgradnju u Solinskoj ulici!'

"U mom mandatu nema jednakijih niti će ih ikada biti!" - riječi su kojima je gradonačelnik Mato Franković naslovio priopćenje upućeno javnosti, posebice građanima Solinske ulice, koji su ga prozivali oko gradnje u njihovoj ulici.
CRNA KRONIKA

GRUŽ PREPUN POLICIJE Traga se za oružjem kojim je 37-godišnjak ustrijelio roditelje (FOTO)

Policija intenzivno traga za oružjem kojim je sinoć 37-godišnji D.G. ustrijelio svoje roditelje u obiteljskoj kući u Posstranjskoj ulici u Gružu.
U SUBOTU

ZA SVE ŽELJNE KULTURE U Dvoru program za djecu, a ispred Dvora koncert komorne glazbe

Dubrovački simfonijski orkestar i Dubrovački muzeji ovo će subotnje jutro, 6. lipnja, učiniti zanimljivim svima koji se nađu u gradu i onima koji su se zaželjeli kulturnih događanja, a program koji ove dvije ustanove pripremaju namijenjen je za djecu i odrasle.
Učitaj još vijesti