'

NEMA IH SVIJET Udruga Tata je tata uručila čak 22 stipendije učenicima i studentima

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Tata je tata Facebook
Udruga Tata je tata je na svojim stranicama podijelila prekrasne vijesti - uručili su čak 22 stipendije učenicima i studentima. 

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti: 

"Ove godine smo podijelili čak 22 učeničke i studentske stipendije za tekuću školsku godinu djeci različitih životnih priča.

Stipendije su uručene našim malim herojima čije su obitelji u težoj socio-ekonomskoj situaciji, koji se jutrom bude bez pogleda tate ili mame, ali i onima kojima smo željeli poručiti da nisu sami, ostavljeni i zaboravljeni iako su mnogi od njih morali prerano odrasti.

Različite priče i sudbine saplele su se oko njihovih malih i mladih života kojima smo željeli makar djelom olakšati životni put i biti im podrška. Da znaju da smo tu zbog njih i uz njih. Željeli smo im glasno reći da su nam upravo oni najbitniji u ovoj našoj misiji koju živimo zahvaljujući dobročinstvima svih vas. Iskreno vam hvala.

Jedno veliko hvala upućujemo dubrovačkim umjetnicama koje su donirale svoja djela gdje smo većinu sredstava za stipendije skupili na humanitarnoj aukciji. Hvala i svim onim dobrim ljudima koji su sudjelovali na aukciji i uvijek su nam potpora. Bez vas koji ćete se prepoznati u ovim riječima, sve bi ostalo na želji. Vi ste želju pretvorili u stvarnost.

Jednako tako zahvaljujući humanitarnoj vatrogasnoj utrci u spomen na velikog čovjeka, tatu, vatrogasca i heroja pok. Gorana Komlenca, njegovoj obitelji i udruzi Lopud ove stipendije danas postoje.

Dvadeset i dvije stipendije, dvadeset i dvije sudbine, dvadeset i dva lakša i spokojnija dječja koraka.

Hvala dobri ljudi, hvala od srca svima."

Popularni Članci