NEGATIVNO ISKUSTVO S PARKING TIMOM Čitateljica: Napisali su mi kaznu premda sam platila korištenje parkirališta!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Čitateljica Dubrovačkog dnevnika (podaci poznati redakciji) obratila nam se kako bi upozorila na negativno iskustvo s tvrtkom Parking tim koja upravlja parkingom ispred Opće bolnice Dubrovnik. Kako ona tvrdi, napisana joj je kazna premda je platila parking. 

"Jučer poslijepodne ubacila sam novce u aparat da bih platila parking međutim novac nije primljen jer nije bilo papira u aparatu. Također moram navesti da u bolnicu nitko ne ide iz obijesti i da sam žurila da vidim što mi je s ocem koji je primljen u istu. Nakon toga uzimam mobitel i plaćam parking porukom i mobitel stavljam u torbu," napisala je naša sugrađanka.

Tvrdi kako se nakon dva sata vratila do automobila na kojem je zatekla kaznu na vozilu premda je, kako kaže, platila parking.

"Pitam čuvara zašto sam dobila kaznu kad sam platila i skupa provjerimo poruku. On navodi da poruka nije prošla i da platim 55 kuna u roku od 24 sata. Kažem mu da mi ne pada na pamet jer sam poruku poslala. Firmu kontaktiram mailom i naravno vraćaju odgovor da oni nisu primili pet kuna i da neće stornirati kaznu bez obzira na to što sam ja priložila sliku poslane poruke," kazala je čitateljica.

Kako kaže, intencija ove objave je da upozori na praksu koja se događa na parkingu ispred bolnice, ali i da pozove i ostale sugrađane koji su imali sličnih problema da izađu u javnost sa svojim pričama.

Ubrzo su na navode reagirali i iz tvrtke Parking Tim i pojasnili zašto su žalbe neutemeljene. Njihovu reakciju pročitajte OVDJE

Popularni Članci