MOGUĆNOST STALNOG ZAPOSLENJA Ovo su tvrtke u našoj županiji koje traže radnike

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
Kriza, neizvjesnost i potreba za ostankom kod kuće izazvana koronavirusom dovela je do značajnog pada broja oglasa za posao.

No, čini se kako se tržište polako oporavlja. U posljednja dva tjedna došlo je do primjetnog rasta potražnje za radnicima. Tako je u razdoblju od 27. travnja do 10. svibnja objavljeno 1.500 oglasa za posao na portalu posao.hr, što je rast od 38 % u odnosu na razdoblje od 13. do 26. travnja.

Nadamo se da će se pozitivan trend i nastaviti, a u suradnji sa stručnjacima s portala posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih ovotjednih poslova. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Zdravstvena ustanova Ljekarne Prima Pharme najveći je ljekarnički lanac koji broji više od 70 ljekarničkih jedinica širom Hrvatske. Iz ustanove traže farmaceute (m/ž) u Rijeci, Opatiji, Dubrovniku, Sisku i Osijeku. Novozaposlene osobe bit će zadužene za izdavanje lijekova, stručno savjetovanje pacijenata te farmaceutsku skrb. Od kandidata se očekuje VSS, magistar farmacije te odobrenje za samostalan rad. Rok za slanje prijava je 18.05. Ostale uvjete natječaja potražite na linku.

Bubamara - sve za djecu d.o.o., trgovina dječje opreme i proizvoda za djecu i trudnice traži zamjenika poslovođe (m/ž) u Dubrovniku. Od kandidata se očekuju minimalno dvije godine radnog iskustva te završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola. Poslodavac je spreman osigurati ugovor na neodređeno vrijeme ukoliko se novozaposlena osoba dokaže na poslu. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Poduzeće INK-KUZMAN zapošljava dva konobara (m/ž) i to na neodređeno. Mjesto rada je Dubrovnik. Poslodavac osigurava zajednički smještaj. Za više detalja o načinu prijave kliknite na poveznicu.

Pevex traži voditelja smjene (m/ž) u Dubrovniku. Idealan kandidat je samostalna, proaktivna, komunikativna osoba koja je usmjerena prema kupcu i sposobna strateški razmišljati. Kako će izgledati Vaš posao? Bit ćete podrška u upravljanju cjelokupnim radom prodajnog centra (planiranje, organiziranje, vođenje i kontroliranje rada centra) uz voditelja centra, upravljat ćete zaposlenicima centra, odn. motivirati ih, educirati i pratiti njihov rad, a uz to ćete i optimizirati te kontinuirano unapređivati poslovne procese u centru. Za više detalja kliknite na link.

Poznati trgovački lanac Tommy traži dvije osobe koje će zaposliti na poziciji prodavač (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Novozaposlene osobe bavit će se prodajom razne prehrambene robe te radom na blagajni. Od kandidata se očekuje odgovoran pristup radnim zadacima, dinamičnost i sklonost timskom radu. Glavni uvjet je pola godine radnog iskustva. Detalje o načinu prijave potražite na linku.

Capitalis d.o.o. traži diplomiranog inženjera građevinarstva (m/ž) u Dubrovniku. Prethodno radno iskustvo nije potrebno. Od vas se očekuje da poznajete osnove rada na računalu. Poslodavac će novom zaposleniku osigurati samački smještaj. Natječaj je otvoren do 24.05. Detalje potražite na poveznici.

Obrt Monaco zapošljava konobara (m/ž) za rad u restoranu i posluživanje robe i pića. Mjesto rada je grad Ploče. Radno iskustvo nije potrebno, a minimalan uvjet je završena trogodišnja srednja škola. Prijave se zaprimaju do 31.05. Više informacija potražite ovdje.

Vonpharma HR d.o.o., uspješna rastuća hrvatska farmaceutska kompanija zapošljava prodajnog predstavnika za dodatke prehrani (m/ž) na području Dalmacije. Traži se energična, dinamična, fleksibilna i neovisna osoba. Nudi se ugovor na neodređeno s probnim rokom, poslovno vozilo, računalo, mobilni telefon te stimulativni uvjeti i bonusi. Natječaj je otvoren do 09.06. Kako bi se prijavili, kliknite na poveznicu.

Auro Domus d.o.o., hrvatska novčarska institucija specijalizirana za financijske usluge i trgovinu zlatom, traži djelatnike za rad u mjenjačnici (m/ž) i to u sljedećim gradovima, naseljima i općinama: Biogradu na Moru, Dubrovniku, Hvaru (Hvar), Jelsi (Hvar),  Starom Gradu (Hvar) Korčuli, Makarskoj, Novalji, Podgori, Primoštenu, Rabu, Splitu, Trogiru, općini Tisno, Tribunju, Vodicama, Zadru, mjestu Jezera, Okrugu Gornjem, Visu, Komiži te Skradinu. Radi se o sezonskim poslovima. Glavni uvjet je osnovno znanje rada na računalu. Detalje natječaja možete potražiti na linku.

Tvrtka Epra d.o.o. traži prodajnog predstavnika (m/ž) za područje Dalmacije (Dubrovačka županija, Splitsko-dalmatinska županija, Šibensko-kninska županija i Zadarska županija). Poslodavac osigurava neto plaću u iznosu od 6.000 kuna uz bonuse. Nudi se ugovor na neodređeno i to nakon probnog roka od tri mjeseca. Očekuju vas zanimljivi i raznovrsni zadaci, nagrađivanje u skladu s tržišnim uvjetima i vašim rezultatima te rad u dinamičnom i proaktivnom okruženju. Za prijavu kliknite na link.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Popularni Članci