Mandarić ususret dolasku u Dubrovnik: 'Žigovi Plave kamenice mi nisu posebno bitni u životu, samo sam htio ukazati na nesposobnost'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Sanjin Strukic/PIXSELL

Poznati kuhar i poduzetnik Mario Mandarić objavio je nedavno na društvenim mrežama kako je postao službeni nositelj žigova 'Kult Plave Kamenice' i 'Plava kamenica' dodavši kako se svi koji imaju pitanja ili zahtjeve u vezi s tim nazivom, mogu obratiti njegovom odvjetniku.

"PAŽNJA, PAŽNJA! Ovim putem želim javno istaknuti da sam ja već duže vrijeme vlasnik registriranih žigova 'Kult Plave Kamenice' i Plava Kamenica'. Stoga pozivam sve koji koriste ta imena u svojim poslovima, naslovima, eventima ili bilo kojoj drugoj komercijalnoj aktivnosti da se jave mom odvjetniku radi dogovora o najmu prava na korištenje mojih žigova i reguliranja daljnjih aktivnosti pod tim imenima.

Isto tako, dajem besplatno na korištenje svoje žigove nekome tko ima dobru ideju za koristiti ih. Da napomenem, žigove je moguće i u potpunosti otkupiti od mene. Sve što trebate je priložiti dokaz da niste jedan od najvećih poreznih dužnika u Zagrebu i da državi ne dugujete 196 000 eura poreza. Nakon te rutinske sitnice, možemo u pregovore, a do tad, mi se vidimo na Adventu na kućici 'Kult Plave Kamenice', a možda i u kojem 'Plava Kamenica' javnom WC-u, tko zna", objavio je Mandarić na društvenim mrežama. 

UKAZATI NA NESPOSOBNOST 

Mandarić bi trebao kuhati u sklopu ovogodišnjeg Good Food Festivala pa smo ga kontaktirali zbog te teme, ali i ove aktualne oko 'Plave kamenice'.


„Butkoviću ne branim korištenje žigova 'Kult Plave Kamenice' i 'Plava kamenica', tako da pravno nema osnovu za tužbe. Meni to nije nešto posebno bitno u životu, samo sam htio ukazati na nesposobnost“, kratko je kazao Mandarić za Dubrovački dnevnik.

Upravo zbog činjenice da se kao digitalni medij 'Plava kamenica' predstavlja kao 'najutjecajniji gastro portal u regiji', prima oglašivački nova i kritizira tuđa poslovanja, ova je situacija posebno zanimljiva i pokazuje poslovnu naivnost i neprofesionalnost tog gastro portala.  

SUSRET PRIJATELJA

Ovaj poznati chef će kuhati u sklopu ovogodišnje gastro manifestacije u Dubrovniku na večeri koja će se održati 18. listopada u restoranu 'Natali'. Bit će to, na neki način, i susret prijatelja i kolega.


„Kuhat ću s Dujom Smajom, voditeljem restorana, s kojim dugo surađujem tako da se posebno radujem toj večeri“, kazao je.


Kako je već predstavljeno, meni će uključivati čak sedam sljedova.

IBM 

Popularni Članci