MAČKA ANASTAZIJA IM SRUŠILA RECENZIJE! Dubrovački muzeji ocijenjeni s 1,9 zbog odnosa prema dugogodišnjoj stanovnici

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD
Facebook stranica Dubrovačkih muzeja jutros ima ukupnu ocjenu 1,9, a recenzije su jako loše, sve zbog njihovog odnosa prema mački Anastaziji, miljenici Dubrovčana i 'gradske djece'. 

Nakon što je sredinom veljače omiljena dubrovačka mačka Anastazija izgubila svoj dom pred Kneževim dvorom kada su joj iz Dubrovačkih muzeja maknuli kućicu, građani i ljubitelji životinja su se dignuli na noge.

Mačka Anastazija tako je prije nekoliko dana dobila novu, ljepšu kućicu koja se vizualno uklapala u gradski identitet, a izradio ju je Dubrovčanin Srđan Kera, nakon čega je pročitao pismo mačke Anastazije koja je tako, uz Kerinu pomoć, kazala brojne kritike. Nažalost i ta kućica je jučer nestala. 

Dubrovački muzeji tako trpe niz kritika, a sada su se ljubitelji životinja, Dubrovčani, ali i stranci udružili kako bi srušili ocjene Dubrovačkih muzeja. 

- POZOR!!! NISU PRIJATELJI ŽIVOTINJA!!! Izbjegavajte posjetiti ovo mjesto! 18-godišnja mačka Anastazija, koja je tu živjela cijeloga života, u okruženju Muzeja, izgubila je jedino sklonište koje je imala. Bacili su njezinu prekrasno kućicu gdje je spavala i gdje je bila zaštićena od kiše, zime i hladnoće. Sramite se, primitivci! Ta mačka je bila jedino vrijedno što imate - stoji u jednom komentaru.

- Strašno je što ste ovaj plemeniti prostor zagadili nedostatkom empatije. Nije sve u soldima i lijepim stvarima, ima nešto i u dobroti, a pogotovo kad je usmjerena prema slabijima. Nemate empatije za slabije niti poštovanja prema starosti. Cijeli svijet sad vas zna po okrutnosti prema mački, smatrate li to dobro obavljenim poslom? Nadam se da vaši poslodavci ne misle tako i da će vas zamijeniti dobrim ljudima, koji će imati stručnu spremu ali i dušu! - komentirao je jedan korisnik. 

Nerijetki su komentirali kako PR Muzeja baš i nije za pohvalu, i kako su vukli negativne poteze i loše komunicirali prema javnosti. 

- Ovakva reklama vam baš nije trebala prije ljeta - jedan je komentar.

Ocjene na Google Reviews još uvijek nisu previše 'pale', za sada im je 4,3, ali valja napomenuti i kako je jučer to bilo 4,4, pa se i ovdje tijekom dana može očekivati pad.

Posljednji komentari, od kojih je većina na engleskom jeziku izgledaju ovako:

- Neprijatelji životinja! Nasilnici! Glava kulture Grada izbacila je mačka koja nikome nije smetala! Maknuli su joj kućicu! Životinju su voljeli svi turisti!

- Mrzitelji životinja ugledajte se kako svijet i Gospoda od lokalnih mačaka rade atrakciju i privlače još više turista - u jednom danu privuku ljudi koliko vi u godinu dana. Sramota ste za Grad i prave gospare... Ovako nešto dobiješ kada seljakuše uskoče iz opanka u cipele i postanu u svojem narativu 'velika gospoda', a u očima svih (kao i svijeta koji će sad za ovo itekako saznati= obične kamejarke.

Mačka Anastazija i dalje nije zaboravljena od strane svojih sugrađana, pa je jutros dobila zaštitu, koja će je makar malo štititi od hladnog kamena. 

Popularni Članci