'

Gradonačelnik čestitao Badmintonskom klubu Dubrovnik: "Svaka pobjeda i odličje dokazuje vama i vašim vrijednim trenerima da ste na pravom putu"

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Badmintonski klub Dubrovnik Facebook
Povodom postignuća na 4. kolu kupa Hrvatske za pomladak, Međunarodnom otvorenom prvenstvu Alžira te 3. kolu Dalmatinske lige, gradonačelnik Mato Franković uputio je čestitku Badmintoskom klubu Dubrovnik.

Prenosimo je u cijelosti:

Dragi badmintonaši,

veliko mi je zadovoljstvo čestitati vam na odličnim rezultatima koje ste ostvarili na 4. kolu kupa Hrvatske za pomladak, Međunarodnom otvorenom prvenstvu Alžira te 3. kolu Dalmatinske lige.

Velike čestitke upućujem Lei Burazor jer osvojiti po dvije zlatne i srebrne medalje te jednu brončanu na 4. kolu kupa Hrvatske za pomladak impresivan je uspjeh. Čestitke itekako zaslužuju i najmlađi igrači koji su se dokazali u svojim disciplinama. Od srca stoga čestitam Karli Ivi Vuletić na zlatnoj medalji, Lučiji Galjer na srebrnoj medalji te Niku Zvoni, Jakovu Kralju, Mari Biočić i Nini Grbavac na osvojenim brončanim medaljama.

Posebna čestitka ide Ariju Danijelu Dinati na izvanrednom uspjehu na Međunarodnom otvorenom prvenstvu Alžira. Osvojiti ovaj turnir bez izgubljenog gema i popeti se na ljestvici svjetske rang liste je iznimno postignuće za tebe i cijeli klub. Samo tako nastavi dalje!

Dakako, ništa manje nisu vrijedne osvojene 24 medalje na turniru 3. kola Dalmatinske lige. Svaka pobjeda i odličje dokazuje vama i vašim vrijednim trenerima da ste na pravom putu.

Želim vam svima puno sreće, da i dalje postižete ovakve zavidne rezultate u nadolazećim natjecanjima!

S poštovanjem,

Gradonačelnik

Mato Franković

Popularni Članci