'GOMNENA POSLA' Septička jama propustila, Zagrebačkom ulicom širi se smrad fekalija (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: , Ivona Butjer
 U Zagrebačkoj ulici došlo je do  izlijevanja fekalija i još uvijek se širi nesnosan smrad, a sve je počelo jutros oko 9:30 sati.  
Do izlijevanja nečije septičke jame došlo je u ulici Ivana Mažuranića, pokraj Pinkija. 'Koliko smo uredna i funkcionalna sredina i kako su nam kordinirane i za uredno primljenu mjesečnu naknadu ažurne odgovorne službe najbolje govori situacija od prije nekih uru vremena. Sadržaj te iste jame sada se rasprostrinje duž Zagrebačke ulice u zoni od ulice Ivana Mažuranića do Zrinsko-frankopanske,' javlja Đivo Dražić koji je bezuspješno pokušao o svemu obavijestiti nadležne službe. Zvao je 112, a oni su ga proslijedili na besplatni broj komunalaca, odnosno automat. U komunalnom odjelu su ga dalje proslijeđivali na druge brojeve, toliko da je cijeli proces Dražić nazvao 'gomnenim poslovima.'
'Ima ona jedna stara narodna: Kakva ti je vlast takav ti je i sadržaj po ulici,' zaključio je Dražić. 
Djelatnici Vodovoda izašli su na teren oko 11:00 sati te rade na uklanjanju fekalija s područja kojim često prolaze i domaći, i turisti. Prema njihovim riječima, začepljenje se dogodilo u zgradi. 

Popularni Članci