Franković objavio fotografije lomljenja rampe na Lapadskoj obali: Ovako izgleda kada je pojedincima važniji vlastiti interes i profit od bilo čega

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Facebook
Dubrovački gradonačelnik Mato Franković jutros je objavio fotografije na kojima se vidi kako muškarac uništava rampu na Lapadskoj obali s ciljem da prođe s automobilom iako je područje zatvoreno zbog radova.

"Ovako izgleda kada je pojedincima važniji vlastiti interes i profit od bilo čega. Onda jednostavno dođu, slome rampu i nastave dalje. Kao da se ništa nije dogodilo. Srećom tu su kamere kako bi se upravo ovakvi sankcionirali primjerenim kaznama", poručio je Franković.

Inače rampa na gradilištu Lapadske obale koja služi za sigurno odvijanje radova rekonstrukcije i proširenja ove prometnice kao i za sigurnost pješaka i vozača, više puta je bila predmetom vandalskog čina. Grad Dubrovnik je zbog toga rampu opremio sustavom video nadzora kako bi se u budućnosti spriječili i sankcionirali slični vandalski ispadi. Rampa je koštala 23 tisuće kuna i može se koristiti i u druge svrhe. 

Popularni Članci