DONOSIMO TJEDNU PONUDU POSLOVA Zapošljavaju Kinematografi, Pevex, Valamar, Hoteli Maestral

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Kinematografi Dubrovnik zapošljava tehničara u kabini /kino operatera (m/ž). Mjesto izvršavanja rada je Dubrovnik. Rok za prijavu je 21.01.2022. Traži se osoba sa završenom srednjom stručnom spremom i 5 godina radnog iskustva. Cijeli tekst natječaja i podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Borovac d.o.o. zapošljava djelatnika (m/ž) u Metkoviću. Prijaviti se možete do 31.01.2022. Kandidat s  naprednim znjanjem informatike AutoCada ostvaruju prednost prilikom prijave. Kako se prijaviti saznajte na linku.

Trgo Fortuna d.o.o. traži prodajnog predstavnika / komercijalistu u grafičkoj industriji (m/ž). Područje rada je cijela Hrvatska, a rok za prijavu je 25.01.2022. Poslodavac nudi sigurnu plaću uz stimulativne dodatke, službeno vozilo i mogućnost stručnog usavršavanja. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

Valamar Riviera d.d. traži radnike za nekoliko radnih pozicija. Potrebne su im radnici na sljedećim radnim pozicijama: A La carte kuhara (m/ž), A La carte konobara (m/ž), sobarica (m/ž), spremačica (m/ž), kuhar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž), konobar (m/ž), pomoćni konobar (m/ž), animator (m/ž), recepcioner (m/ž), slastičar (m/ž), serviser (m/ž), konobar / šanker (m/ž), kuhinjski radnik (m/ž), barmen (m/ž), nadzornica (m/ž). Mjesta rada su Poreč, Rabac, Otok Krk, Rab, Makarska i Dubrovnik. Prijave se zaprimaju do 23.01.2022. putem linka

Podvodni d.o.o. zapošljava ronitelja (m/ž) u Pločama. Rok za prijavu je 28.02.2022. Posao zahtijeva izvrsne vještine u ronjenju uz korištenje alata i opreme za građevinu pod vodom. Podatke za prijavu pronađite na linku.

Adriatic kampovi d.o.o. zapošljavaju predstavnika (m/ž) u kampu. Mjesto rada je Orebić, a rok za prijavu je 28.02.2022. Traže 2 osobe za sezonski posao te im nude zajednički smještaj i 2 topla obroka. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

Era-commerce d.o.o. traži prodavača (m/ž) na odjelu građevinskog materijala. Mjesto rada je Opuzen, a prijave se zapirmaju do 31.01.2022.Poslodavac traži 2 radnika koji će vršiti zaprimanje, provjeru i prodaju robe. Podatke za prijavu pronađite ovdje.

Hoteli Maestral d.o.o. zapošljavaju kuhara (m/ž) u Dubrovniku. Natječaj je otvoren do 31.01.2022. Poslodavac traži 15 radnika, za sezonski posao, sa završenom srednjom trogodišnjom školom te će im omogućiti zajednički smještaj. Za posao se mogu prijaviti i umirovljenici. Podatke za prijavu pronađite na portalu posao.hr.

Pevex d.d. traži voditelja (m/ž) programa elektronika i kućanski uređaji. Mjesto rada su Mlini, a rok za prijavu je 16.01.2022. Traži se osoba koja je spremna usvojiti znanje o prodajnom asortimanu, s radnim iskustvom te dobrim komunikacijskim i organizacijskim vještinama. Podatke za prijavu pronađite na linku.

Violić i Knez d.o.o. traže mesara (m/ž) u Dubrovniku. Prijaviti se možete do 02.02.2022. Poslodavac traži 2 radnika sa završenom srednjom školom u trajanju od 3 godine uz 6 mjeseci radnog iskustva. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Popularni Članci