ČITATELJ ZAŽALIO ZBOG SENDVIČA U DUBROVAČKOM FAST FOODU 'Upozorite na ovu gadariju da se neko dijete ne otruje!' (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: čitatelj
Čitatelj Dubrovačkog dnevnika (podaci poznati redakciji) upozorio je na negativno iskustvo koje je, kako tvrdi, doživio u sandwich baru na ulazu u naselje Čokolino.

'Molim vas objavite ovu gadariju da se neko dijete ili bilo tko ne bi otrovao poput mene. Jučer oko 12:30 sati u fast foodu sam uzeo sendvič od pršuta, sira i zelene salate. Kako mi se žurilo za Metković, sendvič sam uzeo i krenuo se voziti. Nakon 10 minuta, uhvatila me grozna kiselina u ustima, počeo sam povraćati, a onda sam pogledao u sendvič koji je bio pljesniv,a kao dokaz šaljem fotografiju na kojoj se to jasno i vidi,' tvrdi čitatelj.

Obzirom kako je riječ o sandwich baru 'Buono', Dubrovački dnevnik je kontaktirao navedeni objekt, no doznali smo kako zapravo sandwich bar u kojem je čitatelj dobio sendvič zbog kojeg mu je, kako tvrdi, pozlilo, već mjesecima nema nikakve veze s 'Buonom'. Naime, prije nekoliko mjeseci sandwich bar je promijenio vlasnika, no novi vlasnik još uvijek nije promijenio ime objekta premda je to trebao napraviti. Stoga se, napominjemo, loše iskustvo koje je doživio čitatelj Dubrovačkog dnevnika ni u kom slučaju ne može vezivati uz restoran 'Buono'.

U potrazi za odgovorom Dubrovački dnevnik je kontaktirao sandwich bar na ulazu u Čokolino u kojem je čitatelj dobio sendvič, no rečeno je kako je vlasnik odsutan, a njegov kontakt ne smiju dijeliti.

Ovim putem pozivamo vlasnika da komentar na situaciju pošalje na e-mail Dubrovačkog dnevnika redakcija@dubrovackidnevnik.hr ako se o situaciji bude htio očitovati.

Popularni Članci