Amerikanka odbila dubrovačkog galebara, prijavila ga policiji i ostavila negativnu recenziju na TripAdvisoru

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Sanjin Strukic/PIXSELL
Žrtva ovoljetnih vrućina i užarenih strasti bila je jedna Amerikanka koja je boravila u Dubrovniku.

Turistkinja je stigla na krajnji jug Hrvatske sredinom srpnja na odmor, željna bezbrižnog upijanja sunca i morske ugode tijekom ljeta. Paklene vrućine odlučila je dodatno začiniti dopisivanjem s jednim dubrovačkim galebarom koji je pozvao u svoj restoran s ciljem da se zbliže. Ona je prihvatila druženje, no stvari nisu išle glatko. Očito joj se dotično gospar, čiji su podaci poznati redakciji, nije previše svidio ili je jednostavno njegove zavodničke taktike nisu oduševile pa nije prihvatila njegovu igru.

Amerikanka je Dubrovčanina jasno obila u njegovoj nakani te mu dala do znanja kako ne želi ništa s njim. On je to očito teško podnio pa je nastavio s uletima koji su bili poprilično neprijatni zbog čega je djevojka napustila ugostiteljski objekt, a on joj je još dobacio kako treba platiti račun.

Idući dan je otišla u policijsku postaju prijaviti nedolično ponašanje.

Iz PU dubrovačko-neretvanske su nam potvrdili kako je ova prijava zaprimljena. Prema njihovim izvidima nije bilo elemenata kaznenog djela. Dubrovčanin je i policiji priznao kako je pretjerao u pokušajima privole djevojke, ali sve je ostalo na tome.

U konačnici ovaj slučaj je završio na popularnom TripAdvisoru gdje je ona ogorčena ponašanjem ugostitelja opisala što se dogodilo.

"Vlasnik ovog restorana me drpao tijekom ručka. Bila sam toliko uzrujana da sam izašla bez plaćanja i prijavila ga policiji dan prije odlaska iz Dubrovnika. On ne zna prihvatiti 'ne' kao odgovor kada se žena usudi zauzeti za sebe. Da u Hrvatskoj postoji Me too pokret trebao bi krenuti od spaljivanja ovog mjesta", poručila je ona.

Popularni Članci