Albanki koju se tereti da je skrivila nesreću na Ratcu u kojoj su poginuli brat i sestra produljen istražni zatvor

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: društvene mreže
Produljen je istražni zatvor Albanki Klevisi Ymeri kojoj se na teret stavlja kako je skrivila prometnu nesreću na Ratcu u kojoj su smrtno stradali brat i sestra, Stjepan (21) i Katarina Đerek (19), doznaje Dubrovački dnevnik. 

Njoj je prvotno određen istražni zatvor u trajanju od mjesec dana, no on je sad produljen do okončanja istrage. Albanka se tako dva mjeseca nalazi u pritvoru. 

"Do prometne nesreće je došlo kada je 29-godišnja Albanka koja je upravljala osobnim vozilom slovačkih registarskih oznaka započela nepropisno pretjecati vozilo ispred sebe, zbog čega je došlo do frontalnog sudara s osobnim vozilom makarskih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 21-godišnji hrvatski državljanin", izvijestila je tada policija. Na teret joj se stavlja kako je vozila nevjerojatnih 170 kilometara na sat. 

Smrtno stradala Katarina bila je maturantica Medicinske škole Dubrovnik. Zbog nesreće koja se dogodila i iz pijeteta prema prijateljici i kolegici, maturanti Medicinske škole danas nisu organizirali proslavu zadnjeg dana škole Bogišićevom parku, kako to rade svake godine. 

Ymeri je inače vrlo aktivna na društvenim mrežama gdje ima na tisuće pratitelja, no njeni su profili nakon nesreće ugašeni. Na društvenim mrežama voli isticati luksuzni život, markiranu odjeću, fotografije s putovanja, a voli i 'terence' s kojima često pozira. 

Kako su prethodno pisali albanski mediji, Ymeri je 2022. s prijateljima uz zvučnike i vatromet prošla blizu zatvora u talijanskom Trentu, a sve to kako bi posjetili prijatelja koji je tamo bio zatvoren. 

Popularni Članci