ORUŽANA PLJAČKA I MALO ROMANSE Osumnjičeni za razbojništvo u vezi sa ženom koja radi u Zračnoj luci

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD
Osumnjičeni u slučaju razbojništva u Zračnoj luci Dubrovnik Antun Katušić bio je ili je još uvijek u ljubavnoj vezi sa ženskom osobom koja radi u Zračnoj luci Dubrovnik, doznaje Dubrovački dnevnik. 

Ista ženska osoba navodno je prije radila u duty free shopu koji je opljačkan. Naveliko se govori kako je upravo Katušić svakog dana ujutro dovozio na posao. Ženska osoba sada je na drugom radnom mjestu, ali također u Zračnoj luci Dubrovnik. 

Antun Katušić i njegov sin Antonio čine dvojac osumnjičen za slučaj razbojništva koji se dogodio prije četiri dana u Zračnoj luci Dubrovnik, jučer je prvi pisao Dubrovački dnevnik

Antun Katušić iz Gabrila otprije je poznat policiji. Tako se našao na tjeralici nakon što je u travnju 2006. godine prouzročio prometnu nesreću kod Čapljine u kojoj je poginulo pet osoba, među kojima i dva policajca. Iako je bio tada i sam teže ozlijeđen, pobjegao s odjela kirurgije mostarske bolnice stoga je za njim tada organizirana potjera. On se za to vrijeme vratio u Konavle i, kako su tada govorili mještani, radio kao taksist.

Predmetom policijskih istraga bio je i godinu ranije, kao jedan od glavnih osumnjičenih za krijumčarenje auta na dubrovačkom području. 

Katušić je policiji poznat i po tome što je 2007. godine skuterom nasrnuo na policajca. Prema tadašnjim pisanjima medija, Katušić je na skuteru zaustavljen u uvali Tiha zbog prometnog prekršaja, nakon čega je policajcu odbio predati dokumente te je počeo vikati na njega, a sve je kulminiralo kad mu je motorom prešao preko noge te ga odgurnuo rukama i nastavio voziti.

Ovaj Konavljanin uhićen je i 2008. godine pod sumnjom za gospodarski kriminal tj. kako je u razdoblju od 2004. do 2007. godine kao odgovorna osoba u poduzeću Kruna utajio porez, zlorabio ovlasti u gospodarskom poslovanju i krivotvorio službene isprave.

Popularni Članci