U LUKSUZNOJ VILI ORABELLE Viktorijine anđelice stigle u Dubrovnik, odlično se zabavljaju (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: instagram
Neke od najljepših žena svijeta, poznate i kao Viktorijine anđelice, stigle su u Dubrovnik kako bi proslavile djevojačku zabavu Jasmine Tookes. Djevojke su odsjele u luksuznoj vili, a na društvenim mrežama rade najbolju promociju za hrvatski turizam

U luksuznoj vili Orabelle, koja se nalazi pored dubrovačke plaže Bellevue i udaljena je svega dvadesetak minuta pješice od Starog grada, odsjele su neke od najljepših manekenki današnjice, piše Tportal.

Razlog njihovog dolaska djevojačka je zabava jedne od njih, Jasmine Tookes, a koja se uskoro udaje za Juana Davida Borrera, direktora međunarodnih tržišta Snapchata.

Malo je reći da su manekenke, koje su krasile i naslovnice Sports Illustrateda, a od kojih je većina nosila reviju Victoria's Secreta, zbog čega su i dobile nadimak Viktorijine anđelice, odmah izazvale veliku pozornost na Stradunu, ali i u Gradskoj kavani, u kojoj su uživale u večeri.

A upravo zahvaljujući njima Hrvatska će dobiti najbolju moguću turističku promociju jer su djevojke sve dokumentirale i podijelile to na svojim profilima na Instagramu, na kojem ih prate milijuni ljudi iz cijelog svijeta.

A osim Jasmine Tookes, u Dubrovniku su Kelsey Merritt, Shanina Shaik, kao i Lais Ribeiro. Inače, mnogi se još uvijek sjećaju Jasmine Tookes kada je čelništvo Victoria's Secreta odabralo upravo nju da pistom prošeće u najskupljem grudnjaku Fantasy Bra, vrijednom nekoliko milijuna dolara, koji poznati brend izradi svake godine.

Za Juana Davida Borrera zaručila se u rujnu prošle godine, nakon četiri godine veze, a tada se upravo na društvenim mrežama pohvalila fotografijama prosidbe, ali i dijamantnim zaručničkim prstenom.

Popularni Članci