RALLY DOLAZI U HRVATSKU! Vozit će se u Karlovačkoj županiji, TV slika ide milijunima gledatelja diljem svijeta

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: rally-croatia.com
U Hrvatsku ove godine dolazi jedno od najvećih svjetskih automobilističkih, a i uopće sportskih natjecanja - World Rally Championship. WRC Croatia Rally vozit će se i na području Karlovačke županije, a kako sada stvari stoje i u većem obimu nego što je prvotno bio plan.

Najbolji svjetski vozači rallyja odradit će čak četiri etape koje će potpuno ili djelomično biti u Karlovačkoj županiji, a o tome su na sastanku u prostorijama županije izvijestili direktor natjecanja Željko Štefanić i tajnik natjecanja Dino Deljkić.

U Karlovačkoj županiji tako će se u petak 23. travnja voziti etape Jaškovo - Mali Modruš Potok te Pećurkovo Brdo - Mrežnički Novaki, dok će u subotu 24. travnja na rasporedu biti etape Krašić - Vrškovac kod Ozlja i Vinski Vrh - Duga Resa.

Potporu u organizaciji i sprovođenju natjecanja davat će i Karlovačka županija, kao i niz službi i ustanova - Vatrogasna zajednica Karlovačke županije, Zavod za hitnu medicinu Karlovačke županije, Županijska uprava za ceste Karlovac te Turistička zajednica Karlovačke županije.

Milijuni gledatelja diljem svijeta moći će pratiti ovu spektakularnu utrku, a ono čemu se svi ponajviše nadamo jest da će to biti omogućeno i gledateljima uz same staze, odnosno da će pandemija posustati i da će epidemiološke mjere biti ukinute ili barem drastično ublažene te da će ljubitelji automobilizma moći uživati u vožnjama najvećih svjetskih zvijezda i uživo.

FOTO: https://rally-croatia.com/

Popularni Članci