test

INVICTUS 2021 Dubrovačka djeca zaigrala ragbi

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Ragbi klub Dubrovnik
Zadnji trening ovogodišnjeg trodnevnog ragbi kampa INVICTUS 2021 odigrao se u nedjelju na terenu u Gospinu polju. Ni kiša, ni loše vrijeme nisu mogli zaustaviti članove Ragbi kluba Dubrovnik i gostujućeg Ragbi kluba Zagreb, koji su kroz tri dana odradili treninge i prijateljski odmjerili snage.

Bio je to lijepi prizor sa više od 80-oro djece a pridružili su im se i potencijalni novi ljubitelji ragbija koji su došli iz prve ruke saznati više o ovom uzbudljivom sportu. Nakon treninga svi prisutni uživali su u zajedničkom ručku, druženju i kupanju. Bilo je tu vremena i za razmjenu ideja o novim projektima i budućoj suradnji.

„Bilo je prekrasno, klinci su zaista uživali, za svaku pohvalu. Nahodali se jesmo, natrenirali se jesmo, družili se jesmo. Zahvaljujemo se svima i nadamo se da će se sljedeće godine održati treći po redu kamp, da ćemo se opet družiti i da će se ta tradicija nastaviti.“ rekao je Marko Krpan, trener Ragbi kluba Zagreb.

Iz Ragbi kluba Dubrovnik također ističu želju da ovaj kamp postane tradicionalan i da narednih godina ugosti što više klubova. Želja je da se s ovim sportom upozna šira publika u Dubrovniku, istaknuo je Antonio „Ovo je bila uvertira za predstojeću sezonu u koju krećemo s upisom novih članova i skorim jesenskim treninzima.“

Popularni Članci