'

'Hajduk je ispred svih nas'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: www.24sata.hr
Nogometni dan u Splitu. 'Crveni' iz Parka Mladeži od 15 sati dočekuju Zagreb dok će 'Bijeli' na Poljudu od 18 sati ugostiti Istra. Puljani su Splićanima nanijeli težak poraz ove sezone. U trenucima kad je budućnost 'Bijelih' visila o tankoj niti, na Poljudu se skupilo čak dvadesetak tisuća navijača, a Istra je slavila s 1:0.

"Činjenica je da igramo protiv, za nas, nezgodnog suparnika. Oni su, kao i mi, dosta agresivni i čvrsti, znaju što žele. Očekujemo tešku i tvrdu utakmicu", poručio je trener Hajduka Mišo Krstičević, koji zbog ozljeda ne može računati na Maloču, Milovića, Jonjića i Ozobića. Zbog kartona nedostajat će i Maglica a priliku bi mogao dobiti mladi napadač iz Obale Bjelokosti Jean Kouassi.

"Momak stvarno radi dobro, spreman je, nadam se da će iskoristiti šansu. Prema svim karakteristikama, blizu je ekipe, nadam se da će iskoristiti šansu koju dobije."

Krstičević je došao na udar kritika navijača zbog vratara. Naime, strateg Hajduka blizu je razmišljanju da umjesto standardnog vratara Blaževića priliku da mladom Kaliniću, što su neki od navijača povezali s eventualnim pritiskom menadžera.

"Nikakvi menadžeri, pritisci, nitko me ni ne govori tko treba braniti. To je isključivo moja odluka, u suradnji s trenerom vratara. Ako je spreman stati na gol, a ja odlučim tako, onda će braniti", rekao je Krstičević te objasnio zašto želi dati Kaliniću priliku.

"Moramo reći, kratko i jasno, da je Hajduk ispred svih nas. Kalinić je zaslužio šansu, nije ju dobio od početka godine a radi izvanredno. Blažević je zbog ozljede zakasnio na pripreme ali morali smo ga staviti na gol jer je postojala šansa da se proda. Ja gledam Hajduk, a Kalinić je trenutno najperspektivniji mladi vratar u Hrvatskoj. Ja želim da on ostane u Hajduku, a ako želimo da ostane, moramo mu dati šansu."

Media servis

Popularni Članci