GLASAJTE ZA DUBROVČANINA Mihovil Španja u izboru za paraolimpijca desetljeća

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Mihovil Španja našao se u izboru za paraolimpijca desetljeća.

Izbor organizira Allianz osiguranje.

"Čast je i ogromna privilegija naći se u odabranom društvu s europskim i svjetskim prvacima, kao i nositeljima paraolimpijskih medalja." - napisao je Španja na svojem Facebooku.

"Povodom desetogodišnje suradnje s Hrvatskim paraolimpijskim odborom, pozivamo Vas da izaberete svog najboljeg paraolimpijca ili paraolimpijku cijelog desetljeća!

Svi nominirani sportaši i sportašice imaju jednu zajedničku karakteristiku - u proteklom desetljeću osvojili su medalju na Paraolimpijskim igrama i bili su spremni svoju inspirativnu priču podijeliti s vama. 

A upravo ćete vi odlučiti o pobjedniku, odnosno najboljem sportašu ili sportašici desetljeća!" - napisali su iz Allianz osiguranja.

Svoj glas možete ostaviti OVDJE, a glasati možete samo za jednog sportaša do najkasnije 28. siječnja 2021. Pobjednika će se proglasiti 4. veljače 2021. 

Uz Španju tu su Bruno Bošnjak, Branimir Budetić, Helena Dretar Karić, Darko Kralj, Anđela Mužinić, Sandra Paović, Mikela Ristoski, Dino Sokolović, Velimir Šandor i Zoran Talić.

Popularni Članci