Učitaje prijašnje vijesti
OPUZEN

BRUTALAN OKRŠAJ Maloljetnici se potukli, jedan drugoga ubo nožem

Dvojica četrnaestogodišnjaka sinoć su u Opuzenu imala okršaj.
POZITIVAN TREND

NEMAJU PROBLEMA S DEMOGRAFIJOM Metković je drugi u Hrvatskoj kad je riječ o porastu broja beba

Broj rođene djece od 2009. godine u padu je, pa je tako u tih deset godina rođeno oko sedam i pol tisuća beba manje. Najmanje rođenih u tom desetogodišnjem razdoblju bilo je preklani kada je rođeno 36.556 beba, dok je lani ta brojka popravljena za 389 novorođenih beba.
nevjerojatna kombinacija

STRANAČKO KADROVIRANJE Gradonačelnik Ploča imenovao visokopozicioniranog SDP-ovca za direktora radija

Joško Gnječ novi je direktor Radio postaje Ploče.
VAN PAMETI

UVIJEK ISTO S PRIMITIVCIMA Studenti organiziraju nastup Bajage, ekipa koja se predstavila kao 'pločanski branitelji' se pobunila

Udruga studenata grada Ploča organizira peti po redu Festival od2do2 u Pločama. Među ostalima, 27. srpnja planiran je nastup Bajage, no to se ne sviđa dijelu pločanskih branitelja čine priopćenje prenosi portal Rogotin. 
Festival od2do2

SPEKTAKL U PLOČAMA Bajaga & Instruktori, Atomsko sklonište i još mnogo iznenađenja

Udruga studenata grada Ploča organizira peti po redu Festival od2do2 u Pločama.
ZDRAVSTVO

KATASTROFALNO STANJE U NERETVI Djeca iz Metkovića ovise o jednoj pedijatrici i liječniku iz Mostara koji uskače prema potrebi (VIDEO)

Prošlo je sedam mjeseci od smrti dječaka Gabrijela Bebića koja je potresla dolinu Neretve, ali i cijelu Hrvatsku. 
ŽUPANIJA

VRIJEDNI PREKO 13 MILIJUNA KUNA Potpisani ugovori o energetskoj obnovi za OŠ fra Ante Gnječa i Gimnaziju Metković

U palači Ranjina u utorak potpisani su ugovori o izvođenju radova na energetskoj obnovi osnovne škole fra Ante Gnječa u Staševici, vrijedan 1,3 milijuna kuna (ukupna vrijednost projekta 1,5 milijuna kuna), i Gimnazije Metković, vrijedan 1,45 milijuna kuna (ukupna vrijednost projekta 2 milijuna kuna). Projekt sufinancira sa 65 posto Dubrovačko-neretvanska županija, a 35 posto sredstava je iz Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.
osobna nagrada

ZORAN MARINOVIĆ DOBITNIK NAGRADE GRADA PLOČA Iznimna postignuća na području medijske kulture

Gradsko vijeće Grada Ploča je na današnjoj sjednici donijelo odluku o dodjeljivanju godišnjih nagrada Grada i Nagrade za životno djelo.
ZARAZNO I OPASNO

PANIKA U METKOVIĆU Pojavila se rijetka bolest, zaražena jedna žena, Jambo mora eutanizirati sve svoje koze i krave

Na imanju Stipa Gabrića Jamba u Metkoviću eutanazirat će se više od 150 koza i kozlića te desetak krava. Epilog je to zarazne bolesti bruceloze koja je otkrivena među životinjama, a oboljela je i jedna žena koja je konzumirala zaraženo kozje mlijeko.
DOLINA NERETVE

Dvoje od troje pedijatara u Metkoviću odlaze u mirovinu: Morat ćemo se pokriti šest mjeseci dok ne dođe zamjena (VIDEO)

Dvoje od troje pedijatara odlazi u mirovinu, a ravnatelji Doma zdravlja Metković Mihovil Štimac kaže da za njih imaju spremnu zamjenu, no ona dolazi tek krajem godine. Više pogledajte u videoprilogu RTL-a. 
SMRT GABRIJELA BEBIĆA

Skandal u Metkoviću, Hitna se osvećuje ljudima: 'Dobili ste što ste tražili'

Hitna u Metkoviću tijekom vikenda ne prima pacijente nego ih šalje u Opuzen. 
AGRONOMIJA

ZAMJENJUJE GNOJIVO, PONIŠTAVA PESTICIDE I SOL Agronomi preporučili organske proizvode koji voću vraćaju slast i miris, a uvećavaju urod

Udruga Neretvanska mladež u suradnji s društvom Grossi ulaganja d.o.o. iz Zagreba i društvom Anturija d.o.o. iz Čapljine održala je početkom ožujka prezentaciju poljoprivrednih preparata i noviteta u proizvodnji agruma u Opuzenu. Predstavljeni su proizvodi koji uklanjaju sol i svu kemiju iz tla te osiguravaju kvalitetniji rast ploda i stimuliraju cvatnju.
ZDRAVSTVO

'NEMA MJESTA ZA PANIKU' Pacijenti u Metkoviću mogu vaditi krv, ali nema tko udariti pečat

Voditeljica laboratorija Doma zdravlja u Metkoviću je preminula zbog čega pacijenti i dalje mogu vaditi krv, no ona mora biti transportirana u 150 kilometara dalek Kaštel Sućurac. 
Učitaj još vijesti