Učitaje prijašnje vijesti
DETALJI

TRAGEDIJA U ROGOTINU Ljudski život izgubljen zbog 'nesporazuma u komunikaciji', donosimo što se događalo kobne večeri

Tragedija koje se nedavno dogodila u Rogotinu, a prilikom koje je stariji muškarac izgubio život dok je njegov susjed bezuspješno pokušavao dobiti nekoga tko bi pomogao muškarcu u lošem stanju, podigla je prašinu u javnosti, a smrtni slučaj istražuje i DORH. Naime, susjed preminulog muškarca je zvao više brojeva ne bi li mu pomogao, no naposljetku je bilo prekasno. 
DNŽ

ŠIRI SE ŽUPANIJOM Prvi slučaj zaraze koronavirusom u Pločama

Gradonačelnik Ploča Mišo Krstičević danas je na Facebooku objavio kako se u gradu pojavio koronavirus.
KOD PLOČA

NAJVEĆA NOVČANA KAZNA Žestoko udaren po špagu jer je vozi brzo i odbio test na droge

Najveća novčana kazna izrečena je 32-godišnjem vozaču osobnog vozila koji je u srijedu, 11. ožujka, oko 19 sati, zaustavljen kod Ploča.
POZIV

UZ PRIMJERE DOBRE PRAKSE Dođite na radionicu iz ekološke poljoprivrede u Opuzenu

Dubrovačko-neretvanska županija poziva sve zainteresirane poljoprivrednike, udruge poljoprivrednika, tehničare i stručnjake na području poljoprivrede i ekologije, kao i predstavnike lokalne samouprave i poduzetničke udruge na radionicu iz ekološke poljoprivrede.
DUGA BORBA

NAKON ŠEST GODINA DOČEKAO PRAVDU Policajca suspendirali jer je kolegici iz postaje ponudio ručak

Policajac Mario Batinović (49) iz Metkovića pravomoćno je oslobođen optužbe za davanje mita nakon šest godina kaznenog postupka tijekom kojeg je bio suspendiran iz službe duže od godinu i pol dana.
PROMETNA NESREĆA

IMA OZLIJEĐENIH Tri vozila sudarila se kod tunela u blizini Ploča

Nedaleko od grada Ploče oko 15 sati došlo je do prometne nesreće. 
ŽUPANIJA

OLAKŠANO POSLOVANJE ZA POČETNIKE Poduzetnički inkubator Ploče očekuje prve stanare

Dubrovačko-neretvanska županija okončala je radove na poduzetničko-impulsnom centru Ploče, čime je područje Grada Ploče i doline Neretve dobilo značajan objekt koji će služiti poduzetnicima početnicima i ostalim subjektima koji svoje aktivnosti budu mogli provesti u prostorijama ove zgrade.
Tragedija

Pronađeno beživotno tijelo mladića u Opuzenu

Beživotno tijelo mladića pronađeno je danas poslijepodne u Opuzenu.
ZADNJA BERBA

DOBRO IDE SAMO KRISTINI Urod narančina ove godine lošiji nego lani, vrijeme ih nije štedjelo

Urod mandarina u dolini Neretve ove godine iznosi 30.000 tona, što je 30 posto manje nego lani. Urod nisu štedjeli ni jako jugo ni kiša. 
Pučko otvoreno učilište u Pločama

Održan četvrti partnerski sastanak projekta 'Promicanje održivog razvoja prirodne baštine doline Neretve'

Četvrti sastanak projekta „Promicanje održivog razvoja prirodne baštine doline Neretve“ održan je 6. studenoga 2019. godine u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta u Pločama.
BIVŠI MINISTAR

ŠTERN PREDLOŽIO ZAPOSTAVLJENU LUKU Volkswagen bi tvornicu trebao graditi na ovoj lokaciji na jugu Hrvatske

Bivši ministar gospodarstva Davor Štern tvrdi kako bi za Hrvatsku najbolje bilo da Volkswagen gradi svoju tvornicu u luci Ploče te navodi desetak argumenata za svoju tezu.
POTPISANI UGOVORI

PROJEKTI VRIJEDNI 280 MILIJUNA KUNA Ćorić stigao u Neretvu, kreće gradnja sustava aglomeracije

U Opuzenu i Pločama jučer su, u nazočnosti ministra zaštite okoliša i energetike Tomislava Ćorića te župana Nikole Dobroslavića i zamjenika Joška Cebala i Žakline Marević, potpisani ugovori koji se odnose na sufinanciranje izgradnje sustava aglomeracije u ukupnom iznosu od gotovo 280 milijuna kuna, izvijestili su iz Dubrovačko-neretvanske županije. 
POLJOPRIVREDA

MINISTRICA U NERETVI Počela sezona berbe mandarina, urod i kvaliteta izvanredni

Ministrica poljoprivrede Marija Vučković posjetila je danas dolinu Neretve i tom se prigodom, u pratnji župana Nikole Dobroslavića i zamjenice Žakline Marević, susrela s gradonačelnicima i načelnicima s područja Neretve. Održan je i zajednički sastanak s predstavnicima proizvođača i otkupljivača mandarina, a potom je ministrica otvorila ovogodišnju sezonu berbe mandarina.
Učitaj još vijesti