test

ALLURE BEAUTY POINT IMA NOVU ADRESU Dubrovkinje obožavaju njihovu kvalitetu i profesionalnost, a novi prostor dodatni je plus (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Allure Beauty Point nalazi se na novoj adresi, u sklopu zgrade Gravosa Residences (ulica Hrvatskog Crvenog križa 10, u prizemlju zgrade prekoputa Marin Meda). Ovaj salon ljepote već je godinama omiljena i stalna adresa brojnih Dubrovkinja koje žele biti lijepe, zdrave i njegovane, u čemu i uspijevaju, zahvaljujući kvalitetnoj i raznovrsnoj lepezi usluga koje dobivaju u salonu, ali i stručnosti i iskustvu osoblja. 

"Allure postoji gotovo 10 godina i nisam se nadala ovome, jednostavno su se tako posložile stvari," govori nam vlasnica salona ljepote Keti Vukčević o preseljenju u nove prostore. Njen salon je prvotno bio smješten u Čokolinu, no sa širenjem posla i broja klijenata, preselio se u hotel Lero u kojem se nalazio osam godina.

"Tamo nam je bilo predivno i bilo nam je jako žao kad smo čule kako moramo napustiti prostore. No, naš novi prostor je uistinu predivan. Smatram kako smo iz njega izvukli maksimalno, kako bismo u potpunosti mogli udovoljiti svim željama i potrebama naših klijenata," govori nam Keti.

A teško je osmisliti želju s područja njege i uljepšavanja, a da je Allure Beauty Point ne može ispuniti. Salon nudi baš sve na jednom mjestu: od trajnog uklanjanja dlačica i depilacije, preko njege lica i mršavljenja, pa do pedikure, manikure, trajne šminke obrva i usana, pa čak i masaže.

"Moj tim čini nas šest djelatnica od kojih je svaka specijalizirana za dvije, tri usluge pa tako pokrivamo zaista širok spektar najrazličitijih usluga koje je moguće dobiti na jednom mjestu," kaže nam Keti. Uz njihovu stručnost, tajna kvalitetne usluge je i u vrhunskim i skupim apartmanima.

"Kod trajnog uklanjanja dlačica u našem salonu, rezultati se vide već nakon prvog ili drugog tretmana što je odlično. Također, vide se i kod mršavljenja, samo što je tu bitna dobra suradnja s klijenticom koja također mora odraditi svoj dio posla," kaže vlasnica salona.

Popularni su i tretmani uljepšavanja i pomlađivanja lica. No, kako kaže Vukčević, u Allure Beauty Pointu nude kvalitetnu njegu i zdravlje, prije svega.

"Nema tu nekih predrastičnih promjena u vidu nekog umjetnog izgleda... Sve što radimo zapravo je vrlo neinvazivno, a rezultati izgledaju poprilično prirodno," objašnjava Vukčević.

Tu su, svakako, i uobičajene usluge koje si svatko može priuštiti i koje su široko rasprostranjene.

"Ono što zaista većina žena može sebi priuštiti su manikura i pedikura. Interes je ogroman! Dolaze nam djevojke koje idu u srednju školu, ali i žene od 70 godina, i više! Ruska pedikura je sada prilično popularna. I sama sam krenula s uređivanjem noktiju, još u srednjoj školi, a dalje sam samo napredovala i usvajala nova znanja i vještine, pa danas radim i trajnu šminku. Volim to što radim i volim svoj posao," kroz smijeh nam govori Keti.

Ljubav je uvijek tajni sastojak svega, pa i onda kad je riječ o poslu, što su dugogodišnje klijentice Allure Beauty Pointa itekako prepoznale.

"Imamo veliki broj stalnih klijentica, a moje kolegice zaista ovdje rade dugi niz godina. Kao obitelj smo i sasvim sigurno ne bih bila tu gdje jesam da nemam takav tim. Stalno smo na edukacijama, ulažemo u sebe, napredujemo i stalno podižemo uslugu za nivo više," kaže vlasnica salona. Kada govori o svojim djelatnicama, koje radije naziva kolegicama, govori s posebnim ponosom i zahvalnošću. A uz njih, posebno spominje i svoju sestru, Martinu Klaić, s kojom vodi salon, ali i supruga Marka koji joj je, kako kaže, najveći oslonac i podrška.

Uz kvalitetnu uslugu, znanje i iskustvo, Allure Beauty Point će sasvim sigurno i dalje mnogim Dubrovkinjama biti omiljeno mjesto za sređivanje i opuštanje, a novi prostor je svakako dodatni plus. Kako izgleda Allure Beautiy Point u novom ruhu, pogledate u fotogaleriji.

Popularni Članci