Učitaje prijašnje vijesti
PETARA I SEVEN SINS

LJEPOTICE U GRUŽU Ovo bi mogla biti dobra nautička sezona, u Dubrovnik stigao rado viđen gost (FOTO)

Prvi znaci turizma koji se pokreće su luksuzne jahte u Gružu. Danas nekoliko vlasnik usidrilo je svoje ljepotice u dubrovačkom akvatoriju, a među njima je i jahta Petara inače u vlasništvu Bernieja Ecclestonea.
Donosi Daily Mail

Dubrovnik na popisu najljepših lučkih gradova na svijetu

Internetski portal Daily Mail napravio je popis 20 najljepših lučkih gradova na svijetu koji se ponose i prekrasnim rivima. Jedna od pozicija dodijeljena je i Hrvatskoj.
SENZACIJA IZ GRADA

OVO IZGLEDA SAVRŠENO! Pogledajte glazbeni spektakl iz Dubrovnika koji prati tisuće ljudi diljem svijeta (VIDEO)

U organizaciji BSH Events i Mr. Afterpartya, jednog od najutjecajnijih društvenih brandova u elektroničkoj glazbi diljem svijeta, a u suradnji s Gradom Dubrovnikom i Turističkom zajednicom grada Dubrovnika, Dubrovnik je prvi domaćin jedinstvenog glazbenog događaja na spektakularnom glazbenom putovanju kroz povijesno i kulturno blago najzanimljivijih svjetskih gradova, sa svojom novom serijom "Stream City Live" .
LIVE

NA FEJSU TURISTIČKE ZAJEDNICE Premijera glazbenog spektakla iz Dubrovnika!

U organizaciji BSH Events i Mr. Afterparty - a, jednog od najutjecajnijih društvenih brandova u elektroničkoj glazbi diljem svijeta, a u suradnji s Gradom Dubrovnikom i Turističkom zajednicom grada Dubrovnika, Dubrovnik je prvi domaćin jedinstvenog glazbenog događaja na spektakularnom glazbenom putovanju kroz povijesno i kulturno blago najzanimljivijih svjetskih gradova, sa svojom novom serijom "Stream City Live" .
POLITIKA

ŽESTOKE RIJEČI Franković: Gradska uprava u potpunosti se othrvala građevinskom lobiju u trenutku kada je prekinuta suradnja s vijećnikom Sršen-Kristić

Da Facebook prepirke došlo je na Facebooku između gradonačelnika Mata Frankovića i gradskog vijećnika Mara Kristića.
GRAD

DUBROVNIK PONOVO U ŽIŽI ZBOG CIJENA Što vi mislite, je li ovo zaista skupo?

Bilo ljeto, zima, sezona ili korona, čini se da Dubrovčani ne mogu izbjeći kontekst priče o cijenama u povijesnoj jezgri. 
savjeti

Ovo su trikovi ako želite skuhati ukusniju kavu

Kako biste dobili savršenu i ukusnu kavu, postoje određene stvari koje trebate znati prilikom njezine pripreme.
MEDAREVO

Dubrovčani jedva dočekali da nema pustinjske kiše pa požurili oprati automobile

Kiša pomiješana s pustinjskim pijeskom ovih je dana zadala glavobolje vlasnicima automobila jer su njihova vozila izgledala neuredno.
TURIZAM

NEŠTO SE POKREĆE T'Way Air prvi južnokorejski niskobudžetni avioprijevoznik koji će letjeti za Hrvatsku!

T'way Air Co. postaje prvi južnokorejski niskobudžetni avioprijevoznik koji će uskoro letjeti iz Južne Koreje prema hrvatskim destinacijama, izvijestio je Zoran Horvat, direktor Predstavništva HTZ-a iz Južne Koreje.
promocija

ODLIČNA IDEJA LOKALNOG VODIČA Da bismo privukli turiste nudi besplatno noćenje u luksuznom dubrovačkom hotelu

Turistički vodič iz Dubrovnika Ivan Vuković Vuka u suradnji s hotelom Hilton Imperial pokrenuo je na društvenim mrežama nagradnu igru u kojoj jednog dobitnika nagrađuje besplatnim noćenjem u hotelu Hilton Imperial za dvoje. 
NIKAD JEFTINIJE LJETOVANJE

Dubrovačka iznajmljivačica: 'Nisam za dampiranje cijena, uvredljivo je da noćenje u Dubrovniku košta 20 eura!'

Ovo bi moglo biti dobro ljeto, ne samo za Čehe i za Nijemce, nego i za hrvatske goste koji će konačno moći i priuštiti ljetovanje na Jadranu i biti gosti na vlastitom moru. 
KORISNO

NERVIRA VAS 'SEEN'? Postoji zanimljiv trik kako možete odglumiti da niste vidjeli poruku

Mnogima se ne da odgovoriti odmah na poruke koje im stižu premda znaju da Facebook šalje korisnicima obavijest o tome je li poruka pročitana ili ne. Ono što rijetki znaju je da se to može izbjeći.
povijesna jezgra

ŽIVOT SE VRATIO U GRAD Đir i kava na Stradunu unatoč južini i sparini (FOTOGALERIJA)

Dugo očekivana kava na Stradunu i danas se ispijala unatoč 'teškom' vremenu.
Učitaj još vijesti