/* */

OVAJ RESTORAN DOKAZ JE DA TRADICIONALNO I MODERNO IDU SKUPA Kušajte najbolju hobotnicu ispod peke i najukusnije kolače u Mariannu

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Restoran Marianno

Tražite savršeno mjesto za uživanje u ukusnim jelima i najboljim vinima? Želite se zasladiti ili prisjetiti tradicionalnih jela dubrovačkog kraja? Savršeno mjesto za vas je restoran Marianno.

Restoran Marianno otvoren je prije godinu dana u neposrednoj blizini šetnice Uvale Lapad te nudi odličan ambijent uz predivnu taracu za popodnevno druženje ili tople večeri. Ugodan interijer ostavit će vas bez teksta, a posebnost je i ostakljena kuhinja kako biste mogli pratiti pripremu svog jela što je još jedna potvrda kvalitete namirnica, ali i restorana u cjelini.

Ovaj restoran savršen je primjer kako tradicija i modernizam mogu ići ruku pod ruku. Pucketavi zvukovi vatre odaju da se u restoranu Marianno pripremaju najbolji "bokuni" ribe i mesa s gradela.

'U želji da koristimo samo vrhunske sezonske namirnice svakodnevno smo u potrazi za nekim novim sastojcima. Samim time, naš meni je jako dinamičan jer želimo iskoristiti sve blagodati ovoga kraja i vratiti zaboravljene običaje i ića i pića. Htjeli bismo potaknuti nostalgiju kod naših sugrađana nekim tradicionalnim jelima, kao što je hobotnica ispod peke, koju će oni moći probati svakog petka bez ikakvog ustručavanja i prethodne najave koja bi ih diskomodala, ili ribe u soli, koju spravljamo onog trenutka kad vas uhvati želja za nečim lakšim', poručuju iz restorana Marianno.

Uz bogat 'morski meni', u Mariannu možete uživati i u vrhunskim mesnim jelima, među kojima se ističe "nedjeljnu teletinu" koja je zamišljena kao nedjeljni ručak na koji će Dubrovčani doći zasladiti se mladim mesom pripremljenim ispod peke te ukusni obrok zaliti gutljajem najfinijeg "Crnjaka".

'Zasladite se desertima i kolačima, što tradicionalnim, to modernim i otiđite doma bez bez rupe u špagu', pozivaju iz Marianna.

(promo)

Popularni Članci