test

MEDENI MJESEC U PLOČAMA POŠAO KRIVO Nakon objave da se udala za mlađeg muškarca, Vedrana Rudan sad piše da se razvodi

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Kovacic/PIXSELL
Vedrana Rudan izazvala je puno pozornosti objavom tekstova u kojima piše da se udaje i razvodi od 16 godina mlađeg muškarca, a objavila je i tekst u kojem je opisala svoje navodno vjenčanje u Opatiji. 

U najnovijoj objavi na blogu Vedrana piše da se razvodi. U tekstu pod naslovom Moj treći razvod piše kako se ljubav njenog života u trenutku pretvorila u horor, piše Index.  

"Ja sam imala lovu i željela njega, on je želio mene jer sam imala lovu. Bili smo idealan par. Razvod će biti skup k’o miksana jaja svetog Petra. Biskup mi je rekao da Crkvi moram pokloniti svoj teren iznad Mošćeničke Drage, na njemu izgraditi kapelicu od sto i pedeset kvadrata i parkiralište za sedamdeset auta", piše ona. 

"Priča je jeziva. Pravo ime moga muža glasi Živorad Petrović, kći mu se zove Živka Petrović ex Pavelić. I ona je svog bivšeg muža zajebala. Živorad jebeni Vito je plakao, ja sam jedva izgovarala: 'Izdajico! Ubojico!  Ja sam ponosna Hrvatica. Mnogo toga mogu podnijeti. Gledam predsjednika fašistu na drogama širokoga spektra, gledam premijera zaštitnika ubojica i kriminalaca svih vrsta, gledam kako moji Hrvati i Hrvatice sve to hrabro podnose i još hrabrije šute, ali…Imati muža Srbina danas u Hrvatskoj?! Gore mi je nego crncu u Engleskoj kad promaši penal, pička ti materina lažljiva!' Pokunjio se i odvukao u moju mračnu prošlost", opisala je dramatične detalje.

Podsjećamo, brojni su mediji prenijeli Vedraninu objavu o udaji, a budući da je književnica o svemu pisala na duhovit način, u svome stilu, mnogima nije bilo jasno šali li se ili ne. Nakon što je objavila tekst o vjenčanju, novinari su je nazvali, a administratorica njene web stranice je kazala kako je Rudan uzbuđena pred bračnu noć i da je ne uznemiravaju. Inače, kazala je i kako će medeni mjesec provesti u Pločama.

Popularni Članci