test

LUČANIN U 'LJUBAV JE NA SELU' Ljubo će popularnom showu tražiti ženu svojih snova

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Od utorka, 14. ožujka od 21.15 sati na RTL-u je na rasporedu jubilarna, 15. sezona omiljene emisije ‘Ljubav je na selu’.

Ekipa najdugovječnijeg reality showa u Hrvatskoj ponovno kreće na emotivno, ali i zabavno putovanje kroz čitavu Hrvatsku kako bi spojila usamljena srca. Novih 11 svestranih i zanimljivih farmera predstavit će se gledateljima te ispričati svoje životne priče, ljubavna iskustva i želje te otvoriti vrata svojih imanja, a sve to kako bi pronašli svoju dušu, osobu s kojom će dijeliti i dobro i zlo.

Jedan od natjecatelja dolazi iz naše županije, a riječ je o Ljubu Šermanu (66). 

Ljubo stiže iz Vele Luke i trenutno radi kao vozač. U slobodno vrijeme voli prošetati po mjestu, družiti se s prijateljima, a za sebe kaže da je komunikativan, smiren, šaljiv i zabavan. Iza njega je brak dug 15 godina, a nakon toga je bio u nekoliko veza koje nisu dugo potrajale. Najveće blago u životu su mu djeca i unuci. S obzirom na to da živi sam, volio bi pronaći ženu koja bi bila spremna preseliti se kod njega, s kojom bi se mogao i provoditi vrijeme, a jednako mu je bitno da je vesela, vrijedna i iskrena te da ima od 50 do 60 godina.

Popularni Članci