LIJEPE VIJESTI ZA MARKANTNOG DUBROVČANINA Frano Lasić i njegova 30 godina mlađa supruga Milena očekuju prinovu

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Glumac Frano Lasić i njegova 30 godina mlađa supruga Milena uskoro će postati roditelji. Otkrila je to 36-godišnja Milena svojim objavama na društvenim mrežama kada je objavila fotografiju na kojoj se vidi njezin trudnički trbuh te je napisala: - Navire inspiracija u trudničkim danima.

Milena je Franova četvrta supruga, a njihova prinova će biti Milenino prvo dijete dok Frano iz prijašnjih brakova ima sinove Janka i Luku te kćer Linu, piše Večernji. Glumac i umjetnica vjenčali su se u listopadu 2015. godine nakon tri godine veze, a na njihovom vjenčanju goste je pjesmom zabavljao i sam Frano. Ubrzo nakon vjenčanja prepustio je Mileni da vodi brigu o njegovim glazbenim angažmanima, a Frano je najveća podrška svojoj supruzi u njezinom umjetničkom stvaralaštvu.

Iza Frana su tri braka, a prvi brak sklopio je Majom Nikšić s kojom je dobio sina Janka i bivši supružnici su nakon razvoda ostali prijatelji. Drugi put se oženio s Ljiljanom iz Beograda i taj brak je bio jedan od najkraćih brakova na našoj estradi jer je potrajao tek tri tjedna. Treća supruga mu je bila Živa Stupnik s kojom je dobio dvoje djece; Luku i Linu.

Popularni Članci