'

JOŠ DETALJA S VJENČANJA GODINE Grašo rasplakalo Stewartovu nevjestu, pila se domaća piva, pogledajte raskošnu tortu (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Sin Roda Stewarta, Liam, oženio je jučer u crkvi na Jezuitima Nicole Artukovich, Amerikanku hercegovačkih i konavoskih korijena. 

Svadbeno slavlje je upriličeno na Lovrjencu, gdje su se svatovi zabavljali do ranih jutarnjih sati, a dobro raspoloženje nije pokvarila ni kiša. 

Pjevala je klapa Kaše, nastupio je i Željko Barač na saksofonu, zabavljalo se uz DJ-a, a glazbeni gost iznenađenja za mladenku bio je Petar Grašo. Kad se pojavio Grašo i zapjevao 'Ako te pitaju', Nicole se razgalila, a poteklo je i nešto suza radosnica, pa je zagrlila hrvatsku zvijezdu. 

Svatovi su uživali u domaćem pivu, pa se tako na većini fotografija i snimaka mogu vidjeti boce Karlovačke, a dok se penjao prema Lovrjencu, mladoženja je u ruci nosio limenku Ožujske. 

Objavljene su i fotografije raskošne svadbene torte na tri kata. 

Par slovi za jednostavne i simpatične ljude pa je tako proteklo i njihovo vjenčanje, a atmosfera je bila fenomenalna. Mladenka je stavila naglasak na motive ovog kraja, kako bi predstavila uzvanicima svoje porijeklo, a Dubrovniku je to izvrsna promocija. 

Popularni Članci