ECCLESTONKE PONOVO U GRADU Čini vam se da su obično odjevene? Torbica Petre košta više od 40 tisuća kuna! (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Grgo Jelavic/PIXSELL
Sestre Ecclestone borave u Dubrovniku.

Tamara Ecclestone sa suprugom Jayom Rutlandom i djecom i Petra Ecclestone sa zaručnikom Samom Palmerom i djecom jučer predvečer šetale su se Dubrovnikom gdje su uživali u povijesnoj gradskoj jezgri.

Poslije su otišle u restoran Posat gdje su večerali hobotnicu, skampe i tatarski od tune. 

Kako piše Index, Petra je pozornost privlačila skupocjenom Hermes Birkin torbicom do koje teško mogu doći i oni najbogatiji.

Riječ je o najlegendarnijoj torbi svih vremena. Neki od najjeftinijih modela koštaju preko 40 tisuća kuna, a oni najskuplji i do pola milijuna kuna. Prije nekoliko godina je na licitaciji aukcijske kuće Christie's u Hong Kongu jedna birkinica prodana za nevjerojatnih 380.000 dolara te je tako postala najskuplja torba na svijetu.

Cijena ove torbe, osim zbog veličine, varira i zbog vrste kože od koje je izrađena, zemlje u kojoj se prodaje te čak i boje i modela. Za kupovinu ove torbe dugo je postojala čak i lista čekanja, a osim brojnih holivudskih zvijezda koje ju ne ispuštaju iz ruku, popularizirala ju je i Samantha Jones, lik iz serije Seks i grad, koja je u jednoj epizodi pokušala sve kako bi preko reda uspjela nabaviti slavnu torbu - i nije uspjela.

Prošle su godine na stranici Baghunter, online tržnici za kupovinu i prodaju torbi, otkrili podatak da je torba Hermes Birkin sigurnija investicija od ulaganja u zlato ili dionice.

Popularni Članci