SLAVNI PAR NA LOPUDU Victoria i David Beckham odmaraju u luksuznom kompleksu grofice Von Habsburg, od cijene noćenja će vam se zavrtjeti u glavi

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD
Victoria i David Beckham svoju 23. obiljetnicu braka proslavili su odmorom u sklopu kojeg su posjetili i dubrovačko područje, a kako doznaje Dubrovački dnevnik, slavni par smještan je u luksuznom kompleksu Lopud 1483 na Lopudu. Tamo ujedno slave i rođendan svoje kćeri Harper, a fotografijom su se ponosni roditelji pohvalili na društvenim mrežama. 

Dubrovačkom je dnevniku ova informacija potvrđena iz neslužbenih, ali pouzdanih izvora, a ispred kompleksa Lopud 1483 se nalazi i osiguranje. 

Podsjetimo, radi se o nekadašnjem franjevačkom samostanu kojeg je grofica Francesca von Habsburg obnovila i tu napravila kombinaciju muzeja, elegantnog boutique hotela i duhovnog utočišta 21. stoljeća zajedno s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom. U sklopu kompleksa se nalazi i Sveti vrt. 

Najam luskuznog kompleksa za jedan dan košta 10.000 za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosi oko 1400 eura. 

Inače, slavni je par ovih dana posjetio restoran Bowa na Šipanu, a uvjet za posjet ovih zvijezda bio je - bez fotografiranja, o čemu je prvi pisao Dubrovački dnevnik

Beckhamovi su u  braku već 23 godine, a nakon Pariza i Venecije, stigli su i na naše otoke. 

"Kažu da on nije smiješan, kažu da se ja nikad ne smijem, rekli su da nećemo potrajati. Danas slavimo 23 godine braka. Davide, ti si moje sve, volim te puno", napisala je Victoria uz njihovu zajedničku fotografiju povodom godišnjice braka. 

Popularni Članci