Župan Dobroslavić na simpoziju 'Regionalna anestezija u porodništvu i bezbolni porod' (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DNŽ
Župan Nikola Dobroslavić i v.d. pročelnice Upravnog odjela za društvene djelatnosti Jelena Dadić te predsjednica Županijske skupštine Vilma Kosović nazočili su danas otvaranju simpozija ”Regionalna anestezija u porodništvu i bezbolni porod” koji je u Općoj biolnici Dubrovnik okupio eminentne stručnjake s polja anesteziologije, ginekologije i psihologije kako iz dubrovačke bolnice tako iz Kliničke bolnice Split te Poliklinike Podobnik iz Zagreba.

Simpozij se pod pokroviteljstvom Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnik odvija povodom prve godišnjice organiziranog Programa bezbolnih poroda u Općoj bolnici Dubrovnik.
Župan Dobroslavić ovom je prilikom istaknuo kako Županija kao osnivač bolnice radi sve u svojoj mogućnosti da ona funkcionira kvalitetno.
”Naš zdravstveni sustav ima mnoge probleme, ali mnaš je zadatak da pacijenti dobiju adekvatan tretman. Program bezbolnih poroda spada u vrijedne inicijative bolnice i omogućava budućim majkama rađanje bez fizičkih napora i boli koja prati donošenje novog života na svijet”, rekao je župan Dobroslavić.

Popularni Članci