'

STIMULATIVNA PRIMANJA, MOGUĆNOST NAPREDOVANJA, SLUŽBENI AUTO... Tražite posao? Evo što se nudi u županiji ovaj tjedan

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: posao.hr
Zavirite u svijet poslova putem portala posao.hr., pogledajte 10 pozicija koje su naglašene samo za vas ovog tjedna!

Teampool personal service gmbh traži Električare (m/ž) za rad u Linzu, Gornja Austrija. Kandidati trebaju imati završenu školu za električara ili relevantno iskustvo, dobro poznavanje njemačkog jezika (B1), te vozačku dozvolu i vlastiti prijevoz. Nudi se  plaća od 2.200 € do 2.700 € neto, organiziran smještaj i kvalitetnu radnu opremu. Prijavite se putem linka do 31.12.2024.

GRAWE Hrvatska d.d. traži Predstavnika prodaje (m/ž) za rad u Zadru i još nekoliko gradova uz obalu. Idealni kandidati imaju razvijene komunikacijske i prodajne vještine. Poslodavac nudi stimulativna primanja, edukaciju i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 7.10.2024.

Nattoni International traži Voditelja regije Južna Dalmacija (m/ž) za vođenje prodaje modne odjeće od Splita do Dubrovnika, uključujući otoke.  Pozicija je terenska s radom 4 dana na terenu i jednim danom rada od kuće. Poslodavac nudi stalan posao s neto plaćom od 1200 € + stimulacije, službeni automobil i druge benefite. Prijavite se putem linka do 17.10.2024.

CGP d.d. traži više kandidata (m/ž) za rad na različitim gradilištima u Hrvatskoj. Poželjna je godina dana iskustva i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka  do 24.10.2024.

Konzum Plus d.o.o. traži Prodavača - blagajnika i Mesara (m/ž) za rad na više lokacija diljem Hrvatske. Poslodavac nudi redovita primanja, plaćene troškove prijevoza, dodatke za rad nedjeljom, te mogućnost stalnog zaposlenja. Prijavite se putem linka do 21.10.2024.

Mlakar Viličari d.o.o. traži Servisnog tehničara za viličare (m/ž) za rad na području Splitsko-dalmatinske. Poželjno je iskustvo iz područja elektronike, mehanike, autoelektrike ili automehanike te osnovno znanje rada na računalu. Poslodavac nudi stimulativna primanja, stalni radni odnos, terensko vozilo, mobitel i laptop. Prijavite se putem linka do 11.10.2024.

Atlantaska plovidba d.d. traži Komercijalnog referenta  (m/ž) za rad u Dubrovniku. Traži se kandidat s višom ili prvostupanjskom spremom. Posao je na neodređeno uz puno radno vrijeme. Prijavite se putem linka do 10.10.2024.

Tvrtka Editus Duo d.o.o. traži Građevinskog inženjera (m/ž) za nadzor na gradilištu. Radno mjesto je u Dubrovniku, s punim radnim vremenom i pokrivenim troškovima prijevoza. Razina obrazovanja treba biti viša ili prvostupanjska, a radno iskustvo nije uvjet. Zapošljavanje je na određeno vrijeme. Prijavite se putem linka do 11.10.2024.

Dubrovnik Sea Sun Hotels d.o.o. traži Kućnog majstora-električara (m/ž) za rad u Cavtatu. Očekuje se srednja stručna sprema (tehničkog smjera) i minimalno 1 godina iskustva na sličnim poslovima. Zapošljavanje je na neodređeno. Prijavite se putem linka do 15.10.2024.

TISAK plus d.o.o. traži Prodavača (m/ž) za rad u Lumbardi. Od kandidata se očekuje SSS, 6 mjeseci radnog iskustva te brzina, spretnost i komunikacijske vještine. Poslodavac nudi plaćeni prijevoz, naknadu za topli obrok i stimulativnu nagradu za ostvarene rezultate. Prijavite se putem linka do 10.10.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Popularni Članci