test

Učitaje prijašnje vijesti
promocija

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije na sajmu Ferien Messe u Beču

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije po prvi put nastupa na sajmu Ferien Messe u Beču kao suizlagač na štandu Hrvatske turističke zajednice veličine 264m2.  Hrvatska je zemlja partner, a sajam se održava od 16. do 19. ožujka.
CARITAS

HVALEVRIJEDNA AKCIJA Svaki učenik dobio je kutiju, odnijet će je doma i spremati novac

Već drugu godinu Caritas Dubrovačke biskupije pokreće početkom korizmenog vremena akciju ‘’kuTI&JA za Caritas’’ u suradnji s biskupijskim Katehetskim uredom te vjeroučiteljima osnovnih i srednjih škola na području biskupije.
SAMO LJUBAV

Korčulanski parovi obnovili bračne zavjete (FOTOGALERIJA)

Bračni parovi i drugi vjernici župa Korčulanskog dekanata okupili su se u četvrtak 9. ožujka u župi Gospe od Sniga u Pupnatu na biskupijskoj proslavi Dana života i Dana braka koju priređuje Vijeće za život i obitelj Dubrovačke biskupije u suradnji s dekanatima.
POVIJESNI DAN ZA OPĆINU STON

UPISANA I U GUINNESSOVU KNJIGU! Najstarija vinova loza na svijetu stigla na Pelješac

Povijesni dan za Općinu Ston, Poljoprivrednu zadrugu Putniković i vinogradarski Pelješac!
Županijska skupština

Dobroslavić o važnom projektu za županiju: Cesta nekud mora proći, ona prolazi kroz parkove i slične krajolike, a neki se služe netočnom argumentacijom

Danas se održava Skupština Dubrovačko-neretvanske županije. Na dnevnom redu je ukupno 48 točaka.
općina konavle

SASTAO SE S PLENKOVIĆEM Lasić zadovoljan s novim paketom mjera pomoći Vlade

Načelnik Općine Konavle i predsjednik Hrvatske zajednice općina Božo Lasić sastao se u ponedjeljak s predsjednikom Vlade RH Andrejem Plenkovićem u Zagrebu, a ovom prilikom premijer je predstavio glavne smjernice novih mjera pomoći koje će se primjenjivati od 1. travnja.
POTRAGA

POLICIJA TRAŽI ANTONIJA Prije dva dana nestao je mladić iz Stona

Prije dva dana nestao je 32-godišnji Antonio Levanat iz Stona.
DD I POSAO.HR

DONOSIMO OGLASE ZA POSAO U NAŠOJ ŽUPANIJI Traže se taksisti, prodavači, djelatnici u turizmu...

Tražite posao? U suradnji s portalom posao.hr donosimo vijesti o trenutno otvorenim radnim mjestima. Portal za zapošljavanje donosi 10 aktualnih poslovnih prilika. Sretno!
Pogibija Gipsy

Udruga Biom: Jedinka izumrle vrste ćelavih ibisa nasilno stradala u delti Neretve

Pogibija Gipsy, ženke ćelavog ibisa koja je posljednjih nekoliko mjeseci boravila u Hrvatskoj, s pravom je šokirala javnost. Radi se o vrsti koja je izumrla u Europi i u sklopu projekta LIFE Northern Bald Ibis ponovno se pokušava uspostaviti njena populacija, te ne čudi da je pojavljivanje jedne jedinke u našim krajevima izazvalo zanimanje i simpatije mnogih građana.
U SJEĆANJE

PROŠLA JE GODINA OTKAKO NIJE S NAMA Održana misa za don Stanka Lasića (FOTO)

Katedralni župnik don Marin Lučić služio je misu na prvu godišnjicu smrti dugogodišnjeg katedralnog župnika dr. sc. don Stanka Lasića u ponedjeljak 6. ožujka u dubrovačkoj stolnoj crkvi. Na misi su se okupili brojni vjernici u ozračju molitve za pokojnika uz sjećanja i zahvalnost za njegov život.
ZANIMLJIVA MANIFESTACIJA

Održano treće ocjenjivanje mljetskih vina i likera, ovo su pobjednici (FOTO)

U subotu 4. ožujka u Babinom Polju, održano je treće ocjenjivanje mljetskih vina i jakih alkoholnih pića. Ocjenjivanje je održano u okviru suradnje Javne ustanove „Nacionalni park Mljet“ i Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, čiji je krajnji cilj revitalizacija vinogradarsko-vinarske proizvodnje na otoku Mljetu i poticanje gospodarske eksploatacije mljetskih autohtonih sorata vinove loze – Kuljenače, Mrkuše i Dilipera, a priopćenje o događaju šalje JU NP Mljet. 
bravo!

VELIKI USPJEH OBITELJI ĐIVANOVIĆ Njihove kobasice osvojile su čak četiri zlata na međunarodnom sajmu

Na međunarodnom sajmu 'S klobasicom u Europu', koji se tradicionalno održava u Sv. Petru u Šumi, obitelj Đivanović šampion je u kategoriji 'S klobasicom u EU'.
ULAGANJA

EVO KAKO ĆE IZGLEDATI NAKON OBNOVE Karisma preuzela većinsko vlasništvo nad Hotelom Plat

U potpunosti je dovršena transakcija kojom je tvrtka Karisma Resorts International postala jedini vlasnik društva KHA četiri d.o.o., većinskog vlasnika Hotela Plat.
Učitaj još vijesti