Učitaje prijašnje vijesti
SAMOIZOLACIJA

'ŽIVIMO SA ZARAŽENOM, A NITKO NAS NE DOŽIVLJAVA' Koronavirus se uvukao u dom četveročlane obitelji iz Konavala

Četveročlana obitelj iz Konavala u potpunosti je izolirana zbog pojave koronavirusa u njihovom domu. Naime, jedna od članica obitelji radila je u Zračnoj luci te se tako zarazila koronavirusom, a kasnije je virus stigao i u obitelji u kojoj na sreću ostali nisu zaraženi iako su bili u kontaktu. 
DNŽ

REŽIM NA PUMPAMA Samo oni koji kupuju gorivo mogu kupiti namirnice!

Ukupan broj zaraženih u Dubrovačko-neretvanskoj županiji je 26. U ovom trenutku u Općoj bolnici Dubrovnik i dalje je hospitalizirano sedam osoba (jedna je puštena u samoizolaciju, a druga primljena u bolnicu) na liječenju zbog koronavirusa, ostali su u kućnoj samoizolaciji. Svim pacijentima klinička slika je blaga. 
izdvojeni stacionar

RADOVE OBIŠAO ŽUPAN Studentski dom spreman do nedjelje! (FOTO)

Župan Nikola Dobroslavić i načelnik Stožera civilne zaštite DNŽ ujedno i zamjenik župana Joško Cebalo obišli su danas prostor Studentskog doma Dubrovnik koji se užurbano priprema za namjenu osposobljavanja izdvojenog stacionara OB Dubrovnik.
NAŠI STARI

I NY TIMES PIŠE O DUBROVNIKU! Dubrovačani osmislili bitan 'patent' puno prije korone

Ugledni 'The New York Times' objavio je napis o prvoj poznatoj karanteni u svijetu. Radi se o karanteni u Dubrovniku iz 1377. godine, kada je uvedena zbog pandemije kuge.
PRIOPĆENJE

U SAMOIZOLACIJI 12 DOKTORA I 21 SESTRA Evo još detalja s jutrošnje konferencije za novinare

Nema novozaraženih koronavirusom u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, a rezultat 15 nalaza očekuje se tijekom dana, pa je trenutni ukupni broj pozitivnih i dalje 22, izvijestio je u srijedu Županijski stožer civilne zaštite.
stožer civilne zaštite

UŽIVO ISPRED BOLNICE Nema novozaraženih, čekaju se rezultati 15 uzoraka: 'Situacija je stabilna, ali ozbiljna' (VIDEO)

U Općoj bolnici Dubrovnik hospitalizirano je sedam osoba na liječenju zbog koronavirusa, a ukupan broj zaraženih je 22. Ostali su u kućnoj samoizolaciji. Svim pacijentima klinička slika je blaga.
Damira Bojić

Ravnateljica Kalosa demantira informacije o nepropisnom ponašanju tijekom korona krize

Ravnateljica Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju KALOS Damira Bojić, dr.med., spec., demantira navode o neprimjerenom postupanju tijekom krize vezane uz koronavirus, a koji su objavljeni u napisima na portalu Dubrovački dnevnik od 23. ožujka 2020. godine pod naslovom KALOS JE TEMPIRNA BOMBA! U bazenu i po 15 pacijenata, do petka se primali novi, dio djelatnika bez maske i rukavica” kao i nastavno idućeg dana 24.ožujka 2020.godine pod naslovom DAN NAKON PISANJA DD-A Bazen u Kalosu zatvoren, ravnateljica još nije smijenjena.” Njezina reakcija je u nastavku bez izmjena. 
propusti

DAN NAKON PISANJA DD-A Bazen u Kalosu zatvoren, ravnateljica još nije smijenjena

Dan nakon teksta o Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Kalos u Veloj luci, ne prestaju stizati pozivi prema našoj redakciji s dodatnim inkriminacijama protiv ravnateljice Kalosa Damire Bojić. 
OBAVIJEST

Policija će tražiti propusnice, ali i provjeravati jeste li prekršili samoizolaciju

Na području cijele Republike Hrvatske, pa tako i na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, od ponoći je započelo nadziranje provedbe Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka koju je donio Stožer civilne zaštite RH u cilju smanjenja mogućnosti širenja zaraze koronavirusom, izvijestili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. 
IZVJEŠTAJ STOŽERA

NEMA NAPUŠTANJA MJESTA PREBIVALIŠTA! Iz Stožera objasnili što to znači i koje su iznimke

U ovom trenutku u Općoj bolnici Dubrovnik hospitalizirano je sedam osoba na liječenju zbog koronavirusa, a ukupan broj zaraženih trenutno je 22. Ostali su u kućnoj samoizolaciji. Svim pacijentima klinička slika je blaga, izvijestili su iz županijskog Stožera civilne zaštite. 
ZBOG KORONE

POLICIJA UPUTILA OBAVIJEST Obustavlja se rad sa strankama, ovo su kontakti koje trebate imati

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske uputili su obavijest koju prenosimo u cijelosti. 
VIRUS

KORONA U ZGRADI OTP BANKE Evakuiraju se zaposleni, Radio Dubrovnik prestao s emitiranjem svog programa

Zarazio se jedan od zaposlenika koji radi u poslovnoj zgradi OTP banke, neslužbena je informacija Dubrovačkog dnevnika.
PRIOPĆENJE

KONTAKTI S AERODROMA Novih petero zaraženih, ukupno njih 22 ima koronavirus

Prema posljednjim informacijama s kojima raspolaže Stožer za civilnu zaštitu DNŽ od 24 uzorka koja su u nedjelju poslana na analizu na COVID-19 infekciju, njih pet je pozitivno na koronavirus, piše u priopćenju Stožera.
Učitaj još vijesti