Učitaje prijašnje vijesti
DNŽ

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO Poziv na prezentaciju 'Mali trikovi Facebook oglašavanja'

Centar za poduzetništvo d.o.o. poziva sve zainteresirane na besplatnu prezentaciju „Mali trikovi Facebook oglašavanja?” koja će se održati 20. veljače 2020. g. s početkom u 10:00 sati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik na adresi Vukovarska 16 u Dubrovniku.
PROJEKT

SREDSTVIMA EU FONDOVA Završeni radovi na izgradnji i opremanju reciklažnog dvorišta Konavle

Općina Konavle u fazi je implementacije Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava Europske unije za provedbu projekta „Izgradnja i opremanje reciklažnog dvorišta u Konavlima“, odobrenog prema Javnom pozivu na dostavu projektnih prijedloga „Građenje reciklažnih dvorišta“(https://strukturnifondovi.hr).
ŽUPANIJA

'SVI KINEZI SU ZDRAVI' Na Pelješkom mostu radi se punom parom

Ovih dana pojavila se bojazan da bi zbog globalne prijetnje koronavirusom čiji je izvor u Kini, radovi na Pelješkom mostu mogli biti otežani. Čini se da na terenu nema uzmaka i radi se punom parom, broj radnika je isti i hvala Bogu, svi su zdravi.
CRNA KRONIKA

PROMETNA NESREĆA Pao s motora ispred zgrade hitne pomoći (FOTO/VIDEO)

Do prometne nesreće došlo je danas prijepodne ispred zgrade hitne pomoći.
TJEDAN NA PROMETNICAMA

NE PADA SE SAMO NA ALKOHOLU Zbog ovog 'detalja' policija je prošlog tjedna kaznila čak 31 osobu u vožnji

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je sedam prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teže, a deset je osoba lakše ozlijeđeno. S materijalnom štetom zabilježene su dvije prometne nesreće. 
NESREĆA

TEŠKA PROMETNA NA KORČULI Motociklom naletio na auto, prevezen helikopterom u Split

U  jučerašnjoj prometnoj nesreći, koja se oko 15,20 sati dogodila na D-118 u Vela Luci, teže je ozlijeđen 52-godišnji motociklist. 
PU DN

UDAREN PO ŠPAGU Sjeo pijan u auto, glupost će skupo platiti

Najveća novčana kazna izrečena je 39-godišnjem vozaču osobnog vozila koji je u kasnim večernjim satima u četvrtak, 13. veljače, zaustavljen i kontroliran u Cavtatu kada je utvrđeno da vozilom upravlja pod utjecajem alkohola od 1,96 g/kg, piše u izvješću Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. 
DORH

ODGOVORNI ZA REKONSTRUKCIJU HIDROELEKTRANE Proširena istraga nad petoricom osumnjičenih za tragediju u Platu

Proširena je istraga protiv petorice odgovornih za nesreću u Platu u kojoj su smrtno stradala tri djelatnika HE Dubrovnik.
OTPAD NIJE SMEĆE

PRVI OTOČNI SKATE PARK Entuzijastični Velolučani izgradili reciklirani poligon za vožnju BMX-a

Skate parkove i poligone na  kojima vozači bmx-a pokazuju i unapređuju svoje vještine veže se uz urbanu scenu  gradova, a u Hrvatskoj takvi postoje u Zaboku, Puli,  Zagrebu, Splitu, Rovinju i Osijeku.   
EDUKACIJA I NATJECANJE

GUSTI U KONAVLIMA Vinar Marko Car ima najbolje domaće kobasice dubrovačkog kraja (FOTO)

U Mlinici Pišta u Ljutoj sinoć su, u odličnoj atmosferi, izabrane najbolje domaće kobasice dubrovačkog kraja. Šampion ovogodišnjih Gusta od kobasica je vinar Marko Car koji je osvojio veliki zlatni pehar i novčanu nagradu od 500 kuna. Marko je potvrdio svoje znanje u pripremanju domaćih kobasica osvojivši i drugo mjesto na natjecanju jer je u izboru sudjelovao s dva uzorka. Treće mjesto pripalo je OPG-u Ivo Mujo. 
DUBROVAČKI KARNEVO

MAŠKARANI KOMPETICIJUN Učenici TUŠ-a spravili najbolje šporke makarule, provjerite tko je u njima uživao (FOTO)

Maškarani kompeticijun u spravljanju šporkih makarula održan je danas u sklopu Dubrovačkog karnevala. Najbolje makarule spravili su učenici Turističke i ugostiteljske škole, a tko je u njima uživao, provjerite u fotogaleriji. 
PROJEKT STOLJEĆA

IMPRESIVNE FOTOGRAFIJE S GRADILIŠTA PELJEŠKOG MOSTA Jedan stup je već završen, radovi unatoč koronavirusu idu dalje (FOTO)

Za tjedan dana u luku Ploče dolazi prvi kineski brod s 29 segmenata rasponske čelične konstrukcije za Pelješki most, doznaje Jutarnji list.
veliki projekt

MODERNIZACIJA VRIJEDNA 150 MILIJUNA KUNA Županijska lučka uprava ishodovala građevinsku dozvolu za Novu luku Korčula

Županijska lučka uprava Korčula izradila je svu potrebnu projektno-tehničku dokumentaciju te je ishodovala pravomoćnu građevinsku dozvolu za projekt izgradnje "NOVE LUKE KORČULA" na lokaciji Polačišta.
Učitaj još vijesti