Učitaje prijašnje vijesti
SJEDNICA

Sastao se županijski Stožer civilne zaštite, evo koji su zaključci sastanka

Danas je održana redovita sjednica Stožera civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije, na kojoj su analizirane aktivnosti provedene u borbi protiv pandemije koronavirusa.
KONAVLE

Ured Hrvatske pošte u Dubravci ponovno otvoren

Ured Hrvatske pošte u Dubravci ostaje otvoren utorkom i četvrtkom od 10 do 13 sati. Rezultat je to dogovora na današnjem sastanku između načelnika Općine Konavle Boža Lasića i izvršne direktorice Hrvatske pošte za Dalmaciju Anje Govorko.
TOP LISTA

PRESTIŽNO PRIZNANJE Cavtat među najboljim turističkim destinacijama u post-korona vremenu

Turistička web stranica European Best Destinations uvrstila je Cavtat među najbolje europske destinacije, nasigurnije u ovom post-koronalnom vremenu u ovoj turističkoj sezoni. Odredišta su odabrana preme nekoliko kriterija između kojih su epidemiološke mjere koje se provode u toj destinaciji, broju oboljelih i bolničkim kapacitetima koji su na raspolaganju.
KONAVLE LIJEPE

KAKVA REKLAMA! Biser naše županije među najsigurnijim europskim destinacijama od korone

Organizacija European Best Destinations koja djeluje pod pokroviteljstvom Europske komisije s ciljem promoviranja europskih turističkih destinacija ponovo je uvrstila Cavtat među najbolje europske destinacije.
OBJED

TRATAMENAT U ORSANA Župan Dobroslavić uz Dan državnosti počastio novinare (FOTOGALERIJA)

Župan Nikola Dobroslavić počastio je novinare uz Dan državnosti.
DUNEA

U sklopu projekta OPERA II održana radionica za natječaj ‘Umjetnost i kultura online’

Trodnevna radionica ‘Umjetnost i kultura online’ održala se od 27. do 29. svibnja u organizaciji Dubrovačko-neretvanske županije u sklopu provedbe projekta ‘OPERA II – „Razvoj i promocija partnerskog vijeća za tržište rada i razvoj ljudskih potencijala Dubrovačko-neretvanske županije“.
DNŽ

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO Webinar „HBOR – Obrtna sredstva za ruralni razvoj“

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji sHGK – ŽK Dubrovnik poziva sve zainteresirane na besplatni webinar na temu „HBOR – Obrtna sredstva za ruralni razvoj“. Webinar namijenjen poljoprivrednom sektoru i održat će se u četvrtak, 4. lipnja, s početkom u 10 sati.
DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Nema novih slučajeva zaraze koronavirusom, smanjuje se broj ljudi u samoizolaciji

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom.
U RANJINI

'BITNO JE TO ŠTO VI RADITE' Župan potpisao ugovore s predstavnicima udruga koje se brinu o našim nemoćnim sugrađanima

Potpisivanje ugovora o financiranju programa „Pomoć u kući starijim osobama na području Dubrovačko-neretvanske županije“ te „Dnevni boravak za djecu s cerebralnom paralizom – Skalin po skalin“ održano je danas.
POTRAGA

JESTE LI GA VIDJELI? Nestao 67-godišnjak iz Cavtata

Nestao je muškarac 67-godišnji Martin Hrćan, koji je otišao s adrese stanovanja u nepoznatom pravcu.
PROJEKTI

VRIJEDNOST 158 MILIJUNA KUNA Potpisani ugovori između Hrvatskih voda i općina i gradova u DNŽ

U Opuzenu su, u nazočnosti ministra zaštite okoliša i energetike Tomislava Ćorića, saborskog zastupnika Branka Bačića i župana Nikole Dobroslavića te zamjenika Žakline Marević i Joška Cebala potpisani ugovori za razvoj vodnokomunalne infrastrukture na području Dubrovačko-neretvanske županije.
praznik

Načelnik Lasić uputio čestitku za Dan državnosti

Hrvatska u subotu slavi Dan državnosti, dan kada je 1990. konstituiran prvi višestranački Sabor, čime je Hrvatska odbacila jednostranački sustav i prihvatila sustav demokracije. Tim povodom načelnik Lasić uputio je čestitku.
od ponedjeljka

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska prelazi na ljetno radno vrijeme

Od ponedjeljka, 1. lipnja, do 6. rujna 2020. godine Policijska uprava dubrovačko-neretvanska prelazi na ljetno radno vrijeme od 7 do 15 sati.
Učitaj još vijesti