test

Učitaje prijašnje vijesti
POSAO.HR

TRAŽITE POSAO? Nađite nešto za sebe u ovotjednoj ponudi

Aktualno tražite posao? Portal posao.hr ima aktualno rješenje za vas! I ovog tjedna donosi vam 10 primamljivih poslovnih prilika. Sretno!
ZAHVALILA SE PROIZVOĐAČIMA

"KVALITETA IZVANREDNA, UROD IZVRSTAN" Ministrica Vučković u Neretvi obilježila početak berbe mandarina

Ministrica poljoprivrede Marija Vučković danas je, u sklopu posjeta Dubrovačko-neretvanskoj županiji, posjetila i dolinu Neretve.
kod župana

USPJEŠNA SURADNJA Veleposlanica Slovačke Republike Kovačova na prijemu u palači Ranjina

Župan Nikola Dobroslavić primio je u palači Ranjina veleposlanicu Slovačke Republike u Republici Hrvatskoj Hanu Kovačovu.
lijepa vijest

U dubrovačku Zračnu luku stigla je dvomilijunta putnica!

U Zračnu luku Dubrovnik, u petak, 22. rujna 2023. godine na letu IBERIA IB 3156 iz Madrida sletila je dvomilijunska putnica Leticia Gonzalez. 
POLITIKA

Marija Vučković u Dubrovniku komentirala spekulacije kako više neće biti ministrica

Ministrica poljoprivrede Marija Vučković danas je u posjetu Dubrovačko-neretvanskoj županiji gdje je komentirala navode nedavno objavljene u Nacionalu o tome kako više neće biti na tom mjestu. 
NAJAVLJENI PROJEKTI

MINISTRICA VUČKOVIĆ U POSJETU ŽUPANIJI Konavosko polje ide u komasaciju, Neretva će dobiti pokušalište i Centar za agrume

Ministrica poljoprivrede Marija Vučković je danas u posjeti Dubrovačko-neretvanskoj županiji. 
zahuktalo se

NASTAVLJA SE 'RAT' PRIOPĆENJIMA Korčulanski HDZ SDP-ovcima: Vi ste spavači!

Nakon što je korčulanski HDZ prije nekoliko dana kritizirao vlast na čelu s gradonačelnicom Nikom Silić Maroević, ubrzo im je stigao odgovor kako su "spavači koji su se tek probudili". HDZ-ovci su sada poslali još jedno priopćenje u kojemu na to odgovaraju. 
NA OBALI VELIKOG JEZERA

POZITIVNA ISKUSTVA Uspješna prezentacija vanbrodskih električnih motora u NP Mljet

U sklopu poziva Javne ustanove “Nacionalni park Mljet” za sufinanciranje ekološki održivih pogonskih rješenja za brodice lokalnog stanovništva, tvrtke Arba nautika i Sviben marine organizirale su prezentaciju električnih brodskih motora njemačkog proizvođača Torqueedo. 
reagirao i komunalni redar

"KAZNE BI TREBALE BITI NEMJERLJIVO VEĆE" Božo Lasić osudio nonšalantno bacanje opušaka iz automobila (VIDEO)

Načelnik Općine Konavle Božo Lasić podijelio je video sa Zvekovice na kojem se vidi jedan od primjera učestale prakse bacanja opušaka iz automobila. 
u stonu

NEŠTO ZA MASLINARE Održat će se radionica na temu prezentacije Pravilnika o Upisniku maslinika

Ministarstvo  poljoprivrede  u  suradnji  s  jedinicama  regionalne samouprave tijekom rujna planira održava ukupno pet radionica o praktičnoj provedbi odredbi Pravilnika o Upisniku maslinika.
U CRKVI SV. MARIJE OD ŠPILICE

SAKRAMENT PODIJELIO BISKUP Tri krizmanice na otoku Lopudu

U prekrasnoj crkvi sv. Marije od Špilice na Lopudu u nedjelju 17. rujna sakrament potvrde primilo je troje mladih vjernika ove župe, a sakrament im je podijelio dubrovački biskup mons. Roko Glasnović.
zavod za javno zdravstvo

PREVENCIJA NASILJA I OVISNOSTI Održana konferencija o programu "Lions quest – Skills for adolescence"

U organizaciji Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije u gradskoj vijećnici danas je održana konferencija pod nazivom “Implementacija znanstveno evaluiranog preventivnog programa LQ vještine za adolescenciju u osnovnim školama kao važan resurs u prevenciji nasilja i korištenju psihoaktivnih sredstava kod djece i mladih”, a kojoj je nazočio i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić. 
GOTOVA PRVA FAZA

Općina Konavle otkupila zemljište kraj groblja sv. Roka u Cavtatu kako bi ga uredila u primjereni park

Općina Konavle završila je prvu fazu uređenja parka ispod Mauzoleja obitelji Račić na groblju sv. Roka u Cavtatu. Nakon inicijalne faze slijedi opremanje komunalnom opremom i postavljanje adekvatnih rasvjetnih tijela.
Učitaj još vijesti