'

NAMIJENJEN PROFESIONALCIMA Turističke zajednica Dubrovačko-neretvanske županije i grada Dubrovnika nastupaju na sajmu IFTM Top Resa Paris

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: TZ DNŽ
Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije i Turistička zajednica  grada Dubrovnika kao suizlagači na štandu Hrvatske turističke zajednice  nastupaju na sajmu IFTM Top Resa Paris koji se održava od 17. do 19. rujna  

Uz predstavnike Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije i  Turističke zajednice grada Dubrovnika na štandu Hrvatske turističke  zajednice sudjeluju i predstavnici Turističke zajednice Grada Zagreba, NP  Plitvička jezera, Turističke zajednice Šibensko – kninske županije i Croatie  Airlines. 

Sajam se održava po 44. put i najvažniji je francuski međunarodni sajam putovanja i turizma. IFTM Top Resa je isključivo poslovni sajam namijenjen profesionalcima u turizmu na kojem se predstavlja oko 200 destinacija, a očekuje se preko 30.000 posjetitelja.

Dubrovačko-neretvansku županiju je u prvih osam mjeseci ove godine posjetilo 113.576 francuskih turista, koji su ostvarili 389.224 noćenja.

Popularni Članci