'

JAVNA RASPRAVA Izložit će se Studija glavne ocjene prihvatljivosti za ekološku mrežu zahvata "Izgradnja turističkog kompleksa resorta Cavtat u zoni Prahivac"

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: općina konavle
Upravni odjel za zaštitu okoliša i komunalne poslove Dubrovačko-neretvanske županije obavještava da je u tijeku JAVNA RASPRAVA O STUDIJI GLAVNE OCJENE PRIHVATLJIVOSTI ZA EKOLOŠKU MREŽU ZAHVATA „IZGRADNJA TURISTIČKOG KOMPLEKSA RESORTA CAVTAT U ZONI PRAHIVAC, OPĆINA KONAVLE“.

Javni uvid u Studiju traje od 8. listopada do 7. studenog 2024. godine, svakog radnog dana od 9:00 – 12:00 sati u Vijećnici Općine Konavle, Trumbićev put 7, 20210 Cavtat. Studija je objavljena na internetskim stranicama Dubrovačko-neretvanske županije

Javno izlaganje Studije će biti održano u utorak 15. listopada 2024. godine u 14:00 sati u zgradi Općine Konavle, Trumbićev put 7, u Cavtatu.

Mišljenja, prijedloge i primjedbe na Studiju mogu se upisati u knjigu primjedbi u službenim prostorijama Općine Konavle ili dostaviti Upravnom odjelu za zaštitu okoliša i komunalne poslove Dubrovačko-neretvanske županije, na adresu Vukovarska 16, Dubrovnik, u roku određenom za javnu raspravu.

 

 

Popularni Članci