'

Županija zainteresirana za investicije

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Župan Nikola Dobroslavić, njegov zamjenik Frano Skokandić i direktorica Regionalne razvojne agencije DUNEA Melanija Milić održali su radni sastanak s ravnateljem Agencije za investicije i konkurentnost Damirom Novinićem i njegovim suradnicima Zdenkom Lucićem i Bojanom Batinićem.

Tom je prilikom Novinić predstavio Agenciju i njena nastojanja za pomoć investitorima. Novinić se također zahvalio na pozivu na Međunarodni investicijski forum koji je u organizaciji Županije i DUNEA-e održan prošle godine. Isto tako, govorio je i o prijedlogu Zakona o strateškim ulaganjima.

Župan je odgovorio kako je Županija zainteresirana za investicije, te naglasio kako je u tom cilju osposobljena DUNEA, tim za pomoć kod ulaganja, kao i tiskani katalozi s poslovnim i turističkim zonama koje su spremne na ulaganja.

Na sastanku se također razgovaralo i o daljnjoj suradnji, odnosno povezivanju DUNEA-e i njene mape projekata na internetsku stranicu Agencije. Dogovoren je i zajednički nastup DUNEA-e i Agencije na sajmovima i investicijskim forumima.
 

Popularni Članci