TZ Dubrovačko-neretvanske županije predstavila ponudu u New Yorku

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Od 24. do 26. siječnja 2020. godine održao se sajam New York Times Travel Show u izložbenom prostoru Jacob K. Javits u New Yorku.

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije već sedmi put nastupa na ovom najvećem sjevernoameričkom turističkom sajmu.

Naš ovogodišnji nastup je bio u sklopu štanda Hrvatske turističke zajednice, koji je veličine 27m2. Uz Turističku zajednicu Dubrovačko-neretvanske županije, na sajmu NYTTS suizlagačka mjesta su imali Turistička zajednica Grada Zagreba, Turistička zajednica Zadarske županije i Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije.

Prvi dan sajma je bio namijenjen isključivo profesionalcima u turizmu kada se nudio veliki izbor seminara o najnovijim turističkim proizvodima, informacije o destinacijama i trendovima putovanja. Druga dva dana otvorena su i za široku publiku i profesionalce.

Na sajmu je sudjelovalo preko 700 izlagača iz 175 različizih zemalja svijeta, a posjetilo ga je oko 35.000 profesionalaca u turizmu.

Dubrovačko-neretvansku županiju je u 2019. godini posjetilo 198.227 turista iz SAD (18% više nego godinu ranije), s ostvarenih 546.326 noćenja i porastom od 17% u odnosu na 2018. godinu.

Popularni Članci