Stravična tragedija u Australiji, Hrvatica ubila troje djece pa sebe

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: društvene mreže
Australski grad Melbourne u četvrtak je potresla strašna tragedija u kojoj je majka hrvatskih korijena ubila troje djece, a zatim i sebe. 

Tijela Katie Perinović i njezine dvije kćeri Claire (7) i Anne (5) i sina Matthewa (5) pronađena su u njihovoj kući u Tullamarineu, predgrađu na sjeveru Melbournea. Tijela je pronašao njezin muž Tomislav (48). On je pozvao hitne službe, policija ga je ispitala, a zatim je pušten, piše Index.

Zaključak preliminarne policijske istrage - majka je ubila troje djece, a zatim i sebe. Australski mediji pišu da je to učinila nožem, no zasad o tome nema policijske potvrde.

I dok policija istražuje detaljne okolnosti tragedije, susjedi se jedva mire s tragedijom koja je zadesila Tullamarine, predgrađe na sjeveru Melbournea. 

Nepuna 24 sata prije šokantnog događaja 42-godišnja Perinović dala je svojim susjedima vreću šljiva. Njezin susjed Daniel Schembri joj je zahvalio, a ona mu je rekla "zbogom", javlja NCA Newswire. Perinovići su bili omiljeni među susjedima, a četvrt u kojoj su živjeli bila je mirna.

Schembri kaže da je bio na vratima Perinovića u srijedu poslijepodne. Zahvalio je Katie na šljivama, a onda mu je uzvratila pozdravom. Schembri prepričava da je samo dva dana ranije čuo vikanje i vrisku djece koja su se igrala u bazenu.

"Zabavljali su se, čuli smo vikanje i vrištanje", prisjetio se Shembri. 

Popularni Članci