STRAVA U MOSTARU Mlada djevojka brutalno ubijena, ubojica njezino tijelo bacio u rijeku

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Ivona Butjer
Nakon što je iz Tužilaštva Zapadnohercegovačkog kantona potvrđeno da je L. B. (19), čije je tijelo sinoć izvučeno iz rijeke Studenčice u Studencu kod Ljubuškog, ubijena, u Mostaru su zvaladali šok i nevjerica. 

Nesretna djevojka je Lana Bijedić iz Mostara, koja se ovih dana pripremala za odlazak na studij u Sarajevo i kćer je poznate sveučilišne profesorice iz Mostara.

Njezin nestanak su u nedjelju u 17 sati prijavili roditelji. Naime, nakon što se nije vratila u dogovoreno vrijeme 's kave s prijateljicom', kako je majci rekla, zavladala je panika. Majka ju je bezuspješno pokušavala dobiti na njen mobitel, piše Dnevni Avaz, a prenosi RTL

Iz Tužilaštva Zapadnohercegovačkog kantona su kazali da će u utorak biti obavljena obdukcija, nakon čega će imati više informacija za javnost.

Neslužbeno se doznaje da nesretna djevojka nije ubijena iz vatrenog oružja, a na mjestu zločina i na njezinom tijelu, su pronađeni tragovi koji ukazuju da se borila s ubojicom.

Njezino tijelo je u rijeci ugledao ribič. Međutim, ni on u prvi mah nije bio siguran da je riječ o tijelu, pa ga je, a da ga voda ne odnese, dovukao do obale, nakon čega je pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Potom su tijelo izvukli pripadnici GSS-a Čitluk i Ljubuški, a očevid je trajao do kasno u noć, nakon čega je nastavljen u jutarnjim satima.

Popularni Članci