Silovao i brutalno pretukao tinejdžerku zbog '50 nijansi sive'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Screenshot
Po završetku "scene" djevojka je ispričala sve prijateljici nakon čega su pozvale policiju. Hossain je uhićen kasnije te večeri i navodno je tijekom ispitivanja priznao napad kao i "sve loše stvari" koje je napravio. Kao opravdanje izložio je da su djevojka i on "glumili" dijelove filma "50 nijansi sive".

Neimenovana tinejdžerka silovana je i brutalno premlaćena u nespretnom pokušaju rekreiranja scena iz filma "50 nijansi sive", javlja Chicago Tribune. Mohammad Hossain, 19-godišnji student iz Chicaga, uhićen je subotu navečer nakon što je pozvao djevojku u svoju sobu u studentskom domu.

Djevojka, koja nije njegova cura, no 'ranije su bili intimni', svojevoljno je dopratila Hossaina do njegove sobe gdje ju je navodno zatražio da skine odjeću, ali zadrži donje rublje.

Hossain joj je zavezao ruke za krevet i iznad glave, drugim remenom joj je vezao noge, a u usta joj je stavio kravatu, ispričao je državni tužitelj.

Prije nego što ju je potpuno razgolitio preko očiju joj je stavio povez te počeo udarati remenom. Djevojka je na sudu tvrdila da ju je nastavio tuči i seksualno zlostavljati iako mu je rekla da prestane.

Po završetku "scene" djevojka je ispričala sve prijateljici nakon čega su pozvale policiju. Hossain je uhićen kasnije te večeri i navodno je tijekom ispitivanja priznao napad, prenosi Jutarnji.hr.

Cijeli tekst pročitajte OVDJE.

Popularni Članci