'

Pistorius u suzama čeka odluku

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: www.nytimes.com
Najpoznatiji svjetski paraolimpijac Oscar Pistorius danas je opet došao na sud. Uskoro će se saznati hoće li biti pušten uz jamčevinu. Kako javlja CNN, južnoafrički tužitelji imaju dovoljno dokaza da ga optuže za ubojstvo s predumišljajem, no to je sve što se od njih moglo doznati. Detalje čuvaju za sud, prenosi Index.

Tužitelji: Ubio je nedužnu ženu!

Tužitelji su na ročištu opisali kako je Pistorius s predumišljajem ubio djevojku. On je nekontrolirano zaplakao dok je to slušao. Tužiteljstvo tvrdi da se unaprijed naoružao te da je stavio proteze na noge. Reeva je došla prespavati kod njega i on ju je ubio. Pucao je četiri puta kroz kupaonska vrata, pogodila su je tri metka. "Upucao je i ubio nedužnu ženu", rekao je tužitelj Gerrie Nell.

Pistorius je lice zario u svoje ruke ne vjerujući u ono što čuje.

Motiv još nepoznat

Također, još nije objavljen niti motiv koji bi sportaša nagnao da brutalno ubije djevojku. Mediji nagađaju, od toga da je imala drugog pa da je Pistorius bio pun steroida i alkoholiziran.  Sportaš odbacuje sve optužbe i shrvan je. U zatvoru ga čuvaju jer se policija boji da ne počini samoubojstvo.

29-godišnja Reeva danas će biti pokopana.

Podsjetimo, nakon što ju je upucao, Pistorius ju je uzeo u naručje i odnio u prizemlje. Neki mediji su pisali i da joj je dao umjetno disanje. Također, na mjestu događaja navodno je nađena i palica za kriket.

Izvor: Index

Popularni Članci