test

NEVJEROJATAN GAF Kineska televizijska kuća predstavila Crnu Goru kadrovima Dubrovnika (VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: CGTN video
Crna Gora je prva korona free zemlja u Europi što je zanimljvo medijima diljem svijeta. Tako je CGTN Europa, inače dio kanala China Global Television Network, emitirao vijest o Crnoj Gori, no učinili su ogroman propust.

U prilogu o Crnoj Gori većina kadrova se odnosi na Dubrovnika za kojega oni očito smatraju da je dio Crne Gore. Vjerojatno su se zabunili misleći da je riječ o Kotoru što nije opravdanje za ovaj veliki propust. 

"Zašto gradite publicitet Crnoj Gori koristeći kadrove Dubrovnika?", pitao ih je jedan čitatelj putem Facebooka koji inače uopće nije iz Hrvatske, no dovoljno je informiran da je uočio ovu blamažu.

"Budite ozbiljni! Na početku se vidi slika nevjerojatnog grada, ali to je ulica Stradun u Dubrovniku. I video mnogo puta prikazuje luku u Dubrovniku gdje se vidi hrvatska zastava", pojasnio je on detaljnije. I mnogi drugi su uočili ovu pogrešku pa su ostavljali slične komentare.

Inače, nije prvi put da neupućeni pomiješaju Crnu Goru i Dubrovnik. Tako je prije tri godine Coca Cola lansirala plakat "Ledeno hladno osvježenje u Kotoru" s fotografijom Dubrovnika. 

Popularni Članci