HVALA DRAGI ČITATELJI! Zbog vas smo najčitaniji županijski portal!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Ponovno se hvalimo. Naši informatičari su ljuti na nas. Imamo veliku želju i volju proizvoditi vlastiti sadržaj i atraktivne teme zanimljive brojnom auditoriju, ali naši serveri nisu dostatni pratiti naše ambicije.

U drugoj polovici mjeseca svakodnevno smo imali više od 35 tisuća posjeta, što je za velike i ozbiljne portale malo, međutim našu redakciju raduje svakodnevni rast već 14 mjeseci zaredom, odnosno od osnutka portala.

Alexa.com, neovisna internetska stranica za mjerenje popularnosti internetskih stranica već nas je u prosincu svrstala kao broj 1 svih dubrovačkih portala. U siječnju smo svoju statistiku nadopunili statistikom na razini županije te smo unazad nekoliko dana postali broj 1 u cijeloj Dubrovačko-neretvanskoj županiji.
Bez vas, naših čitatelja, ne bi bilo kontinuiteta i dobrih tema. Vi kažete da su nam teme dobre, nacionalni mediji to potvrđuju, nacionalna dalekovidnica je svoj programski sadržaj upotpunila našim istraživačkim novinarstvom. 

Neki će reći, kakvo je to istraživanje, zašto ne pišete o nekim drugim stvarima, Šegonu, Peđi Grbinu, o komunistima i svemu tome što je aktualno ili manje aktualno. Žao nam je, nismo glazbena kutija, ne primamo narudžbe. Istražujemo, pišemo i izvještavamo, ali na tome predano radimo iz dana u dan.
Na Dubrovačkom dnevniku uskoro ćete čitati o pretvorbi i privatizaciji u Dubrovniku. Nitko nam nije ništa dojavio, kako zlobnici vole komentirati.

U pitanju je jedino savjest i odgovorno ponašanje prema društvu koje ima pravo znati istinu. I sami smo bili dio društva koje je pokradeno krajem 20. stoljeća i smatramo kako istina mora izaći na vidjelo. Uostalom, to je jedini istinski smisao odgovornosti novinarstva. 

Još jednom, hvala vam i ostanite i dalje uz nas jer smo mi tu za vas. Od veljače u novom vizualnom ruhu, ali o tome nešto kasnije. 


Redakcija Dubrovačkog dnevnika

Popularni Članci