test

Djevojčica koja je u sudaru kod Mostara izgubila mamu, tatu i brata uskoro izlazi iz bolnice

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: društvene mreže
U stravičnoj prometnoj nesreći na lokalitetu Bune 24. rujna, živote su izgubili roditelji Boris i Marijana te stariji brat Robert Krstić, dok je četvrta članica obitelji Gabrijela preživjela

Trogodišnja djevojčica, jedina koja je preživjela stravičnu prometnu nesreću kraj Mostara u kojoj su joj preminuli roditelji i brat, stabilnog je stanja i ubrzo bi trebala biti puštena kući.

- Djevojčica je hospitalizirana na Odjelu za dječju kirurgiju SKB Mostar. Trenutno je stabilno i izvan životne opasnosti - potvrđeno je iz SKB-a Mostar za Hercegovina.info

Podsjetimo, u stravičnoj prometnoj nesreći na lokalitetu Bune 24. rujna, živote su izgubili Boris (1988.), Marijana (1987.) i Roberto (2013.) Krstić, dok je četvrta članica obitelji G. K. (2019.) preživjela.

U nesreći je poginuo i hercegovački tajkun Mate Primorac (46) za kojeg sumnjaju da je skrivio nesreću. ako prenose BiH mediji, sumnja se da se Mate utrkivao s Mercedesom i drugim BMW-om.

Prvo je udario u Mercedes koji je vozio Mile Doko (31), sin hercegovačkog tajkuna, a potom u BMW kojim je upravljao L.Š. (22). Nakon toga se zabio u Renaultu u kojem je bila četveročlana obitelj Krstić. BiH mediji prenose kako su Primorac i Doko zajedno bili na proslavi krštenja i da je Doki izmjereno 2,5 promila.

Popularni Članci