ZA TRUD I ZALAGANJE Direktor tvrtke iz BiH poklonio zaposleniku automobil

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: FB
Vlasnik tuzlanske mesnice ‘Brajlović’, Mirza Brajlović svom je dugogodišnjem radniku Rasudinu Muhiću odlučio pokloniti automobil Golf V.

Kako prenosi Dnevni avaz, Rasudin Muhić u mesnici radi punih 25 godina i jedan je od najboljih radnika. Povodom mjeseca ramazana, mjeseca darivanja i poštovanja, vlasnik ove mesnice na najbolji je mogući način svom radniku zahvalio na godinama truda i nesebičnog zalaganja.

Vlasnik je sve objavio na Facebook stranici ‘Steak Butcher shop Mesnica Brajlović’ Tuzla i izazvao mnoštvo pozitivnih komentara.

– Ramazan je mjesec darivanja i poštovanja. Započnimo ramazanske dane uz darivanje i poštovanje prema svakom insanu. Našem vrijednom kolegi Rasudinu Muhiću za trud i zalaganje u firmi, poklon od direktora mesnice “Brajlović” Golf V za radnika 5+. Kule naš da nam budeš živ i zdrav i da te sreća prati želi ti tvoj prijatelj i drug pa tek onda direktor Mirza Brajlović – napisao je Brajlović.

Ramazan je mjesec darivanja i poštovanja ???? Započnimo ramazanske dane uz darivanje i poštovanje prema svakom insanu...

Posted by Steak Butcher shop Mesnica "Brajlović" Tuzla on Tuesday, April 13, 2021

Popularni Članci