'MRLJA NA OBRAZU NE MOŽE PROĆI' Franković kaže da je dio sučeljavanja s Vlahušićem cenzuriran (VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Kandidat za gradonačelnika Mato Franković pisao je na Facebooku kako će dio emisije s njegovimn protukandidatom "biti cenzuriran".

Objavu prenosimo u cijelost.

"Prije nekoliko dana sudjelovao sam na sučeljavanju koje je organizirala Libertas TV. Sučeljavao sam se s Androm Vlahušićem. Danas su me iz Libertas televizije obavijestili kako će nažalost zbog prijetnji tužbom od strane Andra Vlahušića jedan dio emisije, a koja će se emitirati danas u 16,30, morat biti cenzuriran. Točnije, onaj dio koji se odnosi na iznošenje istine o tome kako je gospodin Vlahušić prvi gradonačelnik u višestoljetnoj dubrovačkoj povijesti pravomoćno osuđen za zloporabu položaja i ovlasti gradonačelnika bit će cenzuriran jer je rehabilitacijski period prošao. Rehabilitacijski period može proći, ali istina i mrlja na obrazu ne može.

Onaj tko se bori cenzurom od istine ne može pobjeći jer istinu može vidjeti svaki dan u ogledalu." - napisao je.

Podsjetimo, ista situacija se dogodila kada su se na LTV-u sučeljavali kandidati za gradonačelničku poziciju Capor i Vlahušić. Capor je također spomenuo Vlahušićeve presude što je kasnije bilo prekriveno zvučnim signalom. Capor je to nazvao također cenzurom jer je Vlahušić preko odvjetničkog ureda tražio zabranu emitiranja tog dijela pozivajući se na nastupljenu rehabilitaciju u vezi s presudom.

Poštovani sugrađani, Prije nekoliko dana sudjelovao sam na sučeljavanju koje je organizirala Libertas TV. Sučeljavao...

Posted by Mato Frankovic on Tuesday, May 11, 2021

Popularni Članci