Učitaje prijašnje vijesti
NIJE SATIRA!

DETALJI KRAĐE NA SUDU Laptopi namijenjeni DORH-u su stajali na hodniku, a onda im se izgubio svaki trag

Na dubrovačkom sudu nedavno se dogodila krađa, o čemu je prvi pisao Dubrovački dnevnik. Nepoznati počinitelj otuđio je laptope koji su bili namijenjeni DORH-u, a od izvora bliskima sudu doznajemo detalje krađe. 
VIRUS

EPIDEMIJA GRIPE NA VRHUNCU Zavod objavio koliko je oboljelih prijavljeno u Dubrovniku, Metkoviću, Pločama

Raste broj oboljelih i laboratorijski potvrđenih slučajeva gripe u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, stoji na stranicama Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije. 
POLITIKA

SNAGE S JUGA U Milanovićevom uredu bivši ministar iz Dubrovnika, ali i intendantica Igara?

Dora Ruždjak Podolski, intendantica Dubrovačkih ljetnih igara, kako doznaje Jutarnji, moguća je posebna savjetnica za kulturu novog predsjednika Republike i Milanović je s njom već razgovarao, dok će mladi ekonomist Velibor Mačkić gotovo sigurno biti savjetnik za ekonomiju.
UPOZORENJE

Kreće pojačana porezna kontrola, a oni će posebno biti na meti

Porezna uprava u suradnji s Carinskom upravom nastavlja provoditi nadzore fiskalizacije na cijelom području Hrvatske.
ČITATELJ UPOZORIO

RUŽAN PRIZOR U LAPADU Što je ovo, parking ili javni WC?

Čitatelj Dubrovačkog dnevnika putem e-maila je poslao fotografije ružnog prizora iz Ulice Eugena Kumičića u Lapadu. 
ZBOG RADOVA

Vodovod obavijestio gdje neće biti vode

Zbog radova na vodoopskrbnoj mreži 20. veljače bez vode će biti dio Plata (Grujica, Jelići te Pod Gospom) u vremenu od 8.30 do 11.00 sati te 
STRUČNO USAVRŠAVANJE

Tolja odgovorila kako je platila New York, nejasno zašto Školski odbor nije znao ništa o tome

Index je danas na zagrebačkom aerodromu dočekao ravnatelje i dvije zaposlenice Osječko-baranjske županije koji su se tjedan dana provodili u New Yorku. Među njima je bila i ravnateljica Gimnazije Dubrovnik Katarina Tolja. 
SPORNO PUTOVANJE

LAGALA O FINANCIJAMA, ŠKOLA TAJILA NEW YORK Može li Tolja nakon svega i dalje biti ravnateljica Gimnazije?

Ravnateljica Gimnazije Dubrovnik Katarina Tolja danas bi se trebala vratiti iz New Yorka sa studijskog putovanja tijekom kojeg su od ukupno sedam dana, sudeći po itineraru kojeg je objavio Index, svega nekoliko sati u jednom danu ravnatelji obilazili obrazovne ustanove, a ostatak vremena uživali u čarima New Yorka, druženjima, večerama, obilascima, šopingu…
KOMENTIRALA MURATTI

TOLJINA ODVJETNICA O PUTU U NEW YORK Viktorija Knežević: Ravnateljica je smjela koristiti godišnji u ovom dijelu godine

Odvjetnica Viktorija Knežević koja zastupa ravnateljicu Gimnazije Dubrovnik Katarinu Tolju osvrnula se na navode Olge Muratti kako ravnatelji ne mogu koristiti godišnje odmore izvan nastavne godine. 
REAKCIJA

Franković o 'trgu' kod lapadskog stadiona: 'Potpuno sam nezadovoljan projektom, kritike građana stoje, izrekli smo opomene!

Gradonačelnik Mato Franković očitovao se o trgu kod lapadskog stadiona te je izrazio duboko nezadovoljstvo projektom uređenja koji je nedavno dovršen, a njegov komentar prenosimo u cijelosti. 
POTVRĐENO

RAVNATELJICA GIMNAZIJE NIJE GOVORILA ISTINU Katarina Tolja je New York platila od javnog novca, zaobišla je školski odbor

Ravnateljica Gimnazije Dubrovnik Katarina Tolja otputovala je u New York na studijsko putovanje, a suprotno njenim izjavama, ono je financirano iz sredstava škole, kako se očitovala prema Ministarstvu znanosti i obrazovanja.
F.R.E.E.

Turistička zajednica DNŽ na sajmu u Munchenu

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije i ove godine nastupa na sajmu F.RE.E. u Munchenu i to kao suizlagač na štandu Hrvatske turističke zajednice veličine 231 m2.
kinematografi

ZA SVAKOG PONEŠTO Stigao je novi kino program u dubrovačka kina

U suradnji s kinematografima donosimo novi kino program.
Učitaj još vijesti