Učitaje prijašnje vijesti
UHIĆEN

SLUČAJ PEDOFILIJE NA PRESIDENTU Španjolca je prijavio 13-godišnji dječak, kaže da ga je u moru dirao po intimnim dijelovima tijela

Određen je istražni zatvor za 43-godišnjeg Španjolca koji je uhićen 8. kolovoza na dubrovačkom aerodromu, a zbog sumnje da je počinio bludne radnje nad 13-godišnjim dječakom.
IZLOŽBAđž

Daldonov „Time Out“ u palači Sponza do zatvaranja Igara (FOTO)

Izložba „Time Out“ Viktora Daldona, koja predstavlja dvanaest dosad neizloženih platna velikih formata nastalih od 2004. do 2020. godine, otvorena je sinoć, 11. kolovoza u atriju palače Sponza. Razgledati se može svakim danom od 9 do 21 sat sve do 25. kolovoza.
ZAMAGLJIVANJE

AKCIJA Evo gdje će sve Sanitat provoditi dezinsekciju

Društvo SANITAT DUBROVNIK d.o.o., Dubrovnik obavještava građane da će provoditi adulticidnu dezinsekciju metodom hladnog zamagljivanja (ULV).
ZGRADA KOLODVORA

OTVORENJE POD MASKAMA Svečanošću i službeno počeo s radom Centar za mlade Dubrovnik (FOTO)

Otvoren je Centar za mlade Dubrovnik. Prostorije Centra nalaze se na adresi Obala pape Ivana Pavla II 44a, na prvom katu zgrade autobusnog kolodvora.
u pritvoru je

LAGALA DA TEŠKO ŽIVI Kuknjavom i prosjačenjem uzela ogroman novac od dvojice Dubrovčana

Uhićena je žena s s područja Sisačko-moslavačke županije koja je prevarila dvoje Dubrovčana uzevši od njih novac.
POPIS

OBJAVILI AMERIKANCI Jedanaest dokazanih simptoma covida-19 koje se ne smije ignorirati

Popis dokazanih tjelesnih znakova bolesti COVID-19, koje je nedavno objavio američki Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC, Centers for Disease Control and Prevention), obuhvaća jedanaest simptoma.
AVIO LINIJE

VIJEST KOJA VESELI Poljski LOT će u rujnu za Dubrovnik letjeti iz Poljske te iz Mađarske

Poljski avioprijevoznik LOT objavio je red letenja za rujan, a prema Hrvatskoj će letjeti s 8 međunarodnih linija prema 5 zračnih luka, javlja Croatian Aviation. 
PANDEMIJA

'TO NIJE BOLEST, NEGO SOTONA' Emir Hadžihafizbegović o borbi s koronom

Emir Hadžihafizbegović oporavio se od koronavirusa, a u Novom danu N1 televizije ispričao je detalje 'pakla' kroz koji je prošao.
Hotel Odisej Mljet

Sudjelujte u nagradnom natječaju i osvojite ljetovanje na Mljetu

Dubrovački dnevnik u suradnji s Jadranskim luksuznim hotelima donosi atraktivni nagradni natječaj u kojem možete osvojiti ljetovanje uz malo truda.
TURIZAM

KAD ĆE KRUZERI U DUBROVNIK? Capak: Čim raščistimo neka pitanja!

Ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak gostovao je u Dnevniku HRT-a u kojemu je govorio o trenutnoj situaciji s koronavirusom.
u 79. godini

Preminuo akademik Tonko Maroević

Hrvatski književnik, povjesničar umjetnosti i publicist akademik Tonko Maroević umro je iznenada u utorak poslijepodne u svom domu u Starom Gradu na otoku Hvaru, potvrđeno je Hini iz HAZU.
GOSPODARSTVO

LOŠE PROGNOZE Korona će za ovaj sektor biti smrtonosnija i od kuge

Svima je bilo jasno da će korona i mjere protiv pandemije pogoditi i bankarski sektor, ali procjena Leibnizovog instituta za ekonomska istraživanja u Halleu objavljena ovog srpnja je ipak izazvala šok, piše Deutsche Welle.
MJERE

NOVE PREPORUKE ZA NOĆNE IZLASKE Cilj onemogućiti boravak u zatvorenom, plesni podij nije dozvoljen

Hrvatski zavod za javno zdravstvo nadopunio je preporuke za sprječavanje zaraze bolešću covid-19 u ugostiteljskoj djelatnosti noćnih klubova. Preporučuje se rad na otvorenom prostoru noćnih klubova.
Učitaj još vijesti