test

Učitaje prijašnje vijesti
uz tradicionalan domjenak

DAN POLICIJE Vijenci za poginule pripadnike i pohvale za vrijedne i zaslužne (FOTOGALERIJA)

Polaganjem vijenaca i dodjelom pohvalnica obilježen je Dan policije i blagdan zaštitnika policije sv. Mihovila.
organizira grad dubrovnik

Sutra komemoracija za velikana glazbe, gospara Mila Hrnića

Grad Dubrovnik priredit će komemoraciju povodom smrti velikana dubrovačke i hrvatske glazbene scene, gospara Mila Hrnića.
fotogalerija

ODRŽAN JOŠ JEDAN SAJAM POSLOVA Poslodavci u turizmu mladima nude poslove i stipendije (FOTO)

Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik, u sklopu projekta „Uspostava regionalnog centra kompetentnosti u turizmu i ugostiteljstvu Dubrovnik“ organizirala je danas Sajam poslova u turizmu.
milković uživa podršku gradonačelnika

PRITUŽBE NA DIREKTORA DOMOUPRAVE Franković: Anonimci se žale što moraju dolaziti na posao na vrijeme?! Nevjerojatno!

Na e-mail adresu gradonačelnika pristigla je anonimna pritužba na direktora Domouprave, Pera Milkovića. Sve je danas komentirao Franković. 
vrijeme 'curi'

Hoće li se na Lapadskoj obali probiti rokovi? Franković: Vjerujemo da će biti gotovo na vrijeme, jedino nas brinu radovi s kamenom!

Gradonačelnik Franković danas je potpisao ugovor o izgradnji ceste Tamarić u Mokošici nakon čega je odgovorio i na pitanje o radovima koji traju na Lapadskoj obali, a čiji se rok dovršetka (mjesec studeni) bliži.
vrijedan infrastrukturni projekt

IDUĆI TJEDAN KREĆE GRADNJA Potpisan ugovor za cestu Tamarić u Mokošici

Već sljedeći tjedan trebala bi početi gradnja dvosmjerne spojne ceste Tamarić u Mokošici, nakon što je danas potpisan ugovor za izvođenje radova između Grada Dubrovnika kao naručitelja i tvrtke Texo gradnja kao izvršitelja radova.
najudaljeniji županijski naseljeni otok

Svečana sjednica na Lastovu: "Županija ulaže velike napore u povezanost otoka"

Zamjenik župana Joško Cebalo, ujedno izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića, nazočio je jučer svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Lastovo povodom Dana Općine i blagdana nebeskih zaštitnika svetih Kuzme i Damjana.
Četiri su modela

Umirovljeničke udruge traže isplatu 13. penzije, evo kako bi to izgledalo

O isplati 13. mirovine svoj bi pravorijek uskoro trebalo dati Nacionalno vijeće za umirovljenike i starije osobe. Riječ je o dugogodišnjem zahtjevu kojeg traže umirovljeničke udruge kako bi, po uzoru na brojne europske zemlje, blago popravile financijsku situaciju umirovljenika. 
POZIV MALIM KREATIVCIMA

Dom Marina Držića kreće s novim višemjesečnim besplatnim likovnim radionicama

Dom Marina Držića u suorganizaciji s Lions club Sveti Vlaho poziva zainteresirane polaznike počevši od školske dobi da se prijave za sudjelovanje na višemjesečnoj besplatnoj likovnoj radionici „Držićeva slikarska priča“,  s početkom od subote, 30. rujna  2023. godine.

UPISI U ŠKOLU MALAC GENIJALAC DUBROVNIK Omogućite djeci da uče brže, lakše i samostalnije

Kako Dubrovačka učiteljica Karmen Leto pomaže djeci razviti trajne intelektualne sposobnosti od kojih će imati koristi tijekom cijelog života 
REAKCIJE

Frano Luetić o Dritanovom popisu otetoga: To je tek manji dio, nije uračunata devastirana oprema, a jedino pravedno obeštećenje bi bilo ono u novcu

Premijer Crne Gore Dritan Abazović objavio je danas kako je popisao imovinu ukradenu u ratu Zračnoj luci Dubrovnik, uz napomenu kako je ta oprema sada u Tužiteljstvu. Međutim, službeni dopis o tome Zračna luka Dubrovnik još nije dobila, a Frano Luetić, bivši direktor Zračne luke za Dubrovački dnevnik je potvrdio kako taj popis postoji već 19 godina i kako ovaj koji je Abazović objavio zapravo nije ništa novo.
fotogalerija puna veselja

ZAIGRALO SE KOŠARKE I NOGOMETA Biskup, don Robert, roditelji i djeca zabavili su se kod sv. Mihajla (FOTO)

U sklopu projekta Uz obitelj do zdravlja koji organizira udruga Poseban prijatelj u suradnji sa Župom Svetog Mihajla u Lapadu i uz potporu Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika danas je na igralištu kod crkve održano sportsko druženje. Roditelji su s djecom zaigrali nogomet i košarku. 
kritika

Knežević: Poslovanje kajaka nije dobro regulirano, treba napraviti tri stvari kako se ovo ne bi ponovilo

Dubrovačka odvjetnica i članica stranke Centar koja će u borbu za gradonačelničku funkciju komentirala je recentni događaj potrage za kajakašima. 
Učitaj još vijesti