POVODOM DANA ŽENA Evo tko je osvojio karte za hit komediju 'Crnogorac u krevetu'

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Ako još niste odlučili kamo biste pošli za Dan žena predlažemo odlazak na hit komediju koja će se održati u Kinu Sloboda 7. ožujka u terminima od 18.oo i 20.30 sati.

Riječ je o komediji koja se bavi crnogorskim načinom života i običajima koji opisuju život jednog prosječnog crnogorskog bračnog para. 

Sretna dobitnica dvije karte za predstavu Crnogorac u krevetu Dubrovačkog dnevnika je Violeta Vukasović. Karte se mogu preuzeti na dan predstave na blagajni Kina Sloboda.

Smijeh je najmoćnija vještina na svijetu, najbolji lijek, upravlja emocijama, olakšava stres. Provedite dva sata vrhunske zabave uz kazališnu predstavu i to najgledaniju crnogorsku komediju svih vremena "Crnogorac u krevetu". Autor komedije i jedan od dvaju likova na pozornici je Peđa Šuškavčević, u susjednoj Crnoj Gori, ali i puno šire sinonim i simbol komedije. Ovu komediju od obične dijeli odličan tekst, vrhunsko glumačko umijeće i dobra scenografija.

Prodaja ulaznica: TISAK Kiosk (Batala, Bolnica, Gruž, Minčeta, Ploče, Stradun, Gradac, Lapad-Pošta, Autobusni kolodvor, Bazen, Pile, Sud, Tommy) i ostala prodajna mjesta eventim.hr-a.

Popularni Članci