SOUTH POINT ROCK&RIDE Najveći rock spektakl stiže u Konavle, pogledajte što vas sve očekuje (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Najveći rock spektakl u ovom dijelu Hrvatske pod nazivom South point-rock&ride održat će se u Konavlima 11. i 12. kolovoza u organizaciji Moto kluba Dvije rote.

Na konferenciji za medije događaj su službeno najavili predsjednik kluba Danko Raguž, potpredsjednik Damir Butigan te članovi organizacijskog odbora Niko Novaković i Božo Simović.

Predsjednik Raguž kazao je kako su Dvije rote iznimno ponosne što organiziraju ovakav događaj. 'Nakon 17 godina postojanja kluba i posjećivanja raznih drugih moto susreta u Europi, došli smo do zaključka da se naša županija nalazi na izvrsnom mjestu, koje bi uz kvalitetan angažman i dobru potporu lokalne zajednice, moglo postati središte  okupljanja bikera i rockera iz cijele regije, ali i šire', istaknuo je Raguž.

Potpredsjednik Damir Butigan najavio je prvi dan susreta koji će se održati u kampu Šišini dubi u Mihanićima te na Orsuli. 'Cijeli događaj zamislili smo kao jedan mini festival u trajanju od dva dana. Prvi dan bit će svojevrsna večer dobrodošlice gdje će se program odvijat pred zalazak sunca. Već oko 19 sati okupit ćemo se na Orsuli i napraviti zajedničku fotografiju pred zalazak sunca, a već u 20 sati održat će se koncert Atomskog skloništa. U 22 sata formirat će se kolona motociklista koji će se zaputiti u Šišine dube gdje se zabava nastavlja', rekao je Butigan.

Božo Simović istaknuo je kako će se pravi rock spektakl održati u subotu kad su najavljena zvučna imena hrvatske scene. 'Drugi dan susreta kreće već od jutra kad ćemo, svima koji su u kampu, podijeliti kavice i doručke u vidu slatkih peciva koja će im podignuti šećer kako bi imali energije za dana pred njima. Već oko 15 sati održat će se defile po Konavlima. Po povratku u kamp, krenut će koncerti bendova Banditen Strasse, Bjelouška, Atlantida te, naravnog, Hladnog piva', rekao je Simović te dodao kako je ulaz na koncerte u subotu za sve motocikliste besplatan te kako je kamp osiguran za sve koji žele kampirati.

Niko Novaković istaknuo je kako ovaj susret ima izvrstan potencijal za stvaranje turističkog brenda. 'Naš prvi South point točka je koja će ujediniti rockersku kremu Hrvatske i motocikliste. Nadamo se velikom broju posjetitelja ove godine, ali jednako tako planiramo i velika iznenađenja za sljedeću godinu. Kroz par godina planiramo ugostiti i čak jednu svjetsku zvijezdu u Konavoskom polju. Nadam se, također, da ćemo mi biti generatori te jedne priče koja će, zaista, postati brend', zaključio je Novaković.

Program susreta:

PETAK, 11. kolovoza:

19:00–dolazak kolone na Orsulu i panoramska fotografija 
20:00-koncert Atomskog skloništa na Orsuli
22:00-zajednički povratak u kamp
22:30-Šišini dubi, druženje uz rock glazbu

SUBOTA, 12. kolovoza:

15:00-defile motociklista po Konavlima, ručak

20:00-povratak u kamp

20:30-koncerti: Banditen Strasse, Bjelouška, Atlantida, Hladno pivo

Više informacija možete pronaći na službenoj Facebook stranici događaja.

Popularni Članci