SECOND HAND SALE Dubrovački klub stranaca organizira novu humanitarnu akciju

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Klub Stranaca
Već 8. humanitarni “second hand sale” Dubrovačkog kluba stranaca je tu! Pozivaju se svi sugrađani da sudjeluju u ovoj humanitarnoj akciji kao donatori ili kao kupci.

Prvi dio akcije, prikupljanje svih donacija rabljenih predemeta (odjeće, malih aparata, igrački i kuhinjskih alata, svi potrepština za domaćinstvo) se održava od srijede do petka 27.-29. rujna. Sve što je još u dobrom stanju, a vama više nije potrebno, možete donirati.

Donesite svoje donacije u Lazarete izmedu 9 i 18 sati. Isto tako, stanovnici Župe dubrovačke mogu donijeti donacije do Ice Café Milano na magistrali u Mlinima. Također, donacije je moguće pokupiti na kućnoj adresi  između 10 i 13 sati, samo srijedom i četvrtkom. Za dogovor termina, nazovite 091 303 5535.

Prodaja će se održati u Lazaretima:

  • subotu 30. rujna od 9 do 18 sati,

  • nedjelju 1.  listopada od 11 do 18 sati

  • ponedjeljak 2. listopada od 10 do 18 sati.

Kao i uvijek, sav prihod prodaje služi u humanitarne svrhe Dubrovčana. Ove godine, Klub ce donirati sredstva Udruzi Slijepih Dubrovačko Neretvanske županije,  Udruzi Zajedno do Zdravlja, te Udruzi Slatki Život koja podržava obitelji s djecom koja imaju dijabetes, tip jedan.

Popularni Članci